Anonim

Varför renanimerades inte Uchiha-klanen?

Denna fråga leder från den tidigare frågan "Varför återupplivade inte Nagato Yahiko"

Eftersom Nagato kunde använda den återupplivande jutsu i utbyte mot sitt liv (denna jutsu kommer att tömma alla användarens chakra och dö så småningom), tänkte jag att om han återanimeras, då kommer han att ha oändligt chakra, han kan återuppliva vem som helst (till och med sig själv). Är det möjligt?

4
  • för mig är det att offra ett liv för ett liv. ja han är redan död
  • Jag kan överväga livet för ett liv om det är från Chiyos jutsu, men denna Rinne-förlossning sa tydligt "töm allt användarens chakra" inte själva livet
  • @Shizukura Att tömma en persons chakra kommer att döda honom. Obito dör när han använde återfödelse men han överlevde för att svart zetsu var fast vid honom. Rinnefödelsen byter inte riktigt liv utan använder bara en enorm mängd chakra. Så utmattningen från att använda så mycket chakra kan döda någon.
  • Den återupplivade Nagato hade inte kontroll över sin egen kropp, så han kunde inte återuppliva någon han ville.

Med tanke på att Deideras ultimata jutsu var mycket mer dödlig än att använda Rinne Rebirth (Obito överlevde trots allt) och Deidera var bra, skulle Nagato definitivt ha kunnat återhämta sig från att använda Rinne Rebirth. Ack, han fick aldrig fri vilja medan han påverkades av väckelsens jutsu.

När Nagato återanimerades var han inte under kontroll av sin egen kropp. Han kontrollerades av Kabuto, så han var tvungen att bekämpa alla "fiender" även om han inte ville. Så han kunde inte bara använda någon jutsu han ville om det inte var för att bekämpa sina fiender. Det var därför han inte kunde reinkarnera Yahiko även om han ville.

3
  • 1 Uhh ... Han pratar om ett fall där nagato omanimeras. Han berättar inte specifikt om fallet om Kabuto omprövade honom. Frågan handlar om ett scenario där en reanimerad nagato ska använda run rebirth jutsu för att återuppliva någon, kanske yahiko. I ett återupplivat skede har personen oändligt chakra och personen dör inte på vanligt sätt. Det är poängen med frågan.
  • @ABD kunde författaren bekräfta denna punkt?
  • 1 Sujal Motagi kommer du ihåg den tid då deidara reanimerades? I det avsnittet, när han fångades av kankuro, sa han att han borde ha använt självförstörelse, men att upprepa det om och om igen skulle förstöra konstens skönhet (det är inte precis vad han sa, men förstår du poängen? ). Så det skulle betyda att han kunde använda det rörelsen oändligt, vilket också kan betyda att detta även gäller för återfödelse.