Anonim

"Eftersom jag har tränat" Det är mitt fel "har de olyckliga stunderna i mitt äktenskap försvunnit ..."

I flashbacks av när en stjärna föll medan Shion och hans far tällde, i reflektion av hans öga finns det en uppenbarelse som Yins besatta spöke, var denna Izanagi eller föddes Shion som Izanagi?

REDIGERA: Från ett svar är det tydligt att uppenbarelsen inte var Izanagi. Jag skrev emellertid beskrivningen fel, eftersom jag frågar om vad Shion såg efter att stjärnan slog honom och hans far.

Före uppvaknandet var Izanagi ett humanoidspöke i guld (vi ser detta i slutet av OVA när Yin pratar med izanagi). Så eftersom izanagi ännu inte väcktes, om Shion såg ett guldspöke, såg han Izanagi. Men om han såg sig själv såg han Shion.

Jag kunde inte hitta den här scenen i anime, men Izanagi vaknar bara i slutet av serien, så fram till dess skulle Izanagi vara ett guldspöke.

REDIGERA: Scenen är 09:20 i avsnitt 11. Det är inte Shion eller Izanagi; snarare är det Yins utvecklade spöke. Jag vet inte relevansen av den scenen, men Yin kan ha varit Kirsi vid den tiden och ännu inte en docka, så Shion kan ha sett framtiden.

2
  • scenen jag pratar om är när Suou lär sig att hon inte är riktig och vi för första gången ser det verkliga minnet av lägerelden där Shion och hans far ser meteorregn och en stjärna faller på dem, jag tror att min beskrivning är fel när jag frågar i slutet om Izanagi men jag frågar faktiskt om vad den uppenbarelse Shion såg efter att stjärnan slog dem
  • Jag hittade scenen, det är yins evloved spöke.