Anonim

RC Slipper Clutch Systems - Hur man justerar, hur de fungerar och mer!

I avsnitt 15 hänvisade Puck till Emilia som sin dotter.

Varför är detta? Några tankar jag har kommit på för att förklara resonemanget kommer ner till:

  • De har ett förhållande som far / dotter. (Enligt min mening har de inte det här, de verkar mer som bästa vänner än det här.)
  • Puck ÄR hennes far. (Återigen verkar detta invecklat för mig, eftersom det sägs att Puck är en ande.
  • "Dotter" -terminologin är kod för något annat, Emilia har sannolikt något liknande för Puck också.

Det sägs också av Puck i avsnitt 18 något i stil med "I enlighet med mitt kontrakt ska jag nu förstöra världen".

På frågan varför var svaret "Emilia är hela mitt skäl till att det finns. Det finns ingen anledning för mig att existera i en värld utan henne."

Detta visar ett slags djupare band mellan dem, djupare än jag kan tro.

Vad exakt är deras relation?

1
  • Jag tror inte att det har avslöjats i manga än, men jag är ganska säker på att du kan läsa mangakapitel motsvarande kommande avsnitt och lära dig därifrån.

Puck är en anda som kontraktats med Emilia.

Hans identitet avslöjades under det kungliga valtalet, där Roswaal under hennes tal (som förkortades i anime) provocerade Subaru att anstifta några av de äldste och riddarna för att hon var en halvälva med silverhår.

Puck, som kände fara och Emilias förvirring, dök upp och hotade att frysa hela domstolen.

Den äldre stoppade sin ruckus efter att ha sett och erkänt vem Puck var: en av de fyra stora andarna (i termer av att vara gammal och mäktig), odjuret i slutet av det evigt frusna landet som skapades för att förstöra världen (det finns många bibliska jämförelser i serien, titeln gör honom i grunden en jämförelse med apokalypsens fyra ryttare).

Några år innan serien började hittade Puck en ung Emilia och bestämde sig för att stoppa sin planerade plan för att förstöra världen och ta hand om henne genom att göra en pakt / kontrakt med henne. Således av misstag stoppa världsförstörelsen av honom.

I sju år brydde Puck sig om Emilia som en pappa och valde sina kläder, frisyr, tal och sätt som en far skulle göra. 07:00 till 17:00 utseendet var också bara en del av kontraktet, som du kan se i avsnitt 18 att han dyker upp på natten.

Emilias död får Puck att fortsätta det som han är avsedd att göra: att förstöra världen, dock medvetna om att Reinhardt, den nuvarande mästare, kommer att avsluta honom om inte Royal Protector Dragon, Volcanica.

5
  • Om du skulle kunna redigera det svaret på var det förklaras tillräckligt detaljerat för att någon så tät som jag själv ska förstå, kommer jag att acceptera det, men som det nu står är det helt enkelt inte tillräckligt för mig att göra det. Jag har inte motivation eller tid / pengar för att köpa romanerna / Manga, så en förklaring av vad som händer, spoiler eller inte skulle uppskattas.
  • Kan du förklara Reinhards roll tydligare här? Hans bakgrund visas inte mycket i anime. Precis vad är hans roll?
  • @Jarvis Reinhardt Van Astrea kom från en lång rad av utvalda / speciella familjer Van Astrea som kan bära ett kraftfullt svärd tilldelat det första av deras namn Reid van Astrea av Volcanica the Dragon. Förmågan att bära och svänga ensam är en välsignelse från världen som heter "Välsignelsen av svärdhelgarna / Kensei (yenpress bestämde sig för att kalla dem Master Swordsman)". Några av svärdhelgarna får också extra välsignelse som Reinhardts föregångare Theresia som får "Blessing of the Reaper" där sår som ges aldrig kan läka om inte tilldelaren tillåter det.
  • Reinhardt är ännu mer speciell, han hade mer än 1000 i att räkna jämfört med sin mormor. Exempel när han kämpade mot Elsa, Emilia kan inte ta tag med Reinhardt eftersom andan är mer lockad av honom på grund av en av hans välsignelser som gör att emilia inte kan använda sin kraft. Endast en Van Astrea kan använda svärdet. Rättigheterna att använda vapnet ges till nästa generation när den utvalda van Astrea får sin första välsignelse
  • I grund och botten kan Reinhardt och de andra svärdhelgarna betraktas som en vandrande och talande taktisk nuke när landet har ett olösligt problem som de skickade honom. häxkulten undviker att hantera honom

I den andra filmen visas historien om Emilias barndom. Efter att de besegrade Melakuera sa hon till Puck "Du är min far nu" och Puck skrattade.

0