Anonim

Galen..!! På grund av sexdockor lämnade denna 61 år gamla farfar sin fru och två barn ..

I Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Vakna ga Nai, nästan alla flickorna erkände sina känslor för Kyousuke, och

till och med Kanako erkände när Kyousuke kom till hennes konsert.

I OreImo säsong två, när de diskuterade (slåss) om vem som skulle följa och stödja Kyousuke i hans nya lägenhet, insisterade Saori också på att hon skulle göra det. Hade hon också känslor för honom eller retade hon bara honom? Förklarar de detta i ljusromanen?

2
  • Jag har inte läst romanen men som tittare på anime verkar det ganska tydligt för mig att Saori också har en förälskelse på honom men eftersom detta är min åsikt kommer jag att behålla den som en kommentar.
  • Jag tror att Saori tänker på Kyousuke som bara en vän, men igen är det bara min åsikt.

IIRC, i ljusromanen erkände Saori aldrig Kyousuke, inte heller i anime. Saori insisterade på att hon är bäst att ta hand om Kyousuke som du nämnde. Men det verkar mer som om hon gjorde det så att hon förblir trogen mot sin Saori Bajeena karaktär snarare än en riktig romantisk känsla gentemot Kyousuke.

Den möjliga anledningen till detta är att alla andra flickor vid den tiden insisterade på att ta hand om Kyousuke. Det passar Saori Bajeenas glada persona mer om hon också skulle gå med i striden snarare än att vara tyst.

En annan möjlighet för hennes beteende var att det vid den tiden var Kuroneko och Kanako som tävlade om positionen. Saori vet säkert vem de är för Kirino. Skulle Kirino välja endera, är det säkert att den andra skadas. Saori föreslog sig så att Kirino inte skulle vara orolig att välja mellan de två (tre om du räknar Manami, men Kirino kommer inte att välja henne ändå).

Det bör noteras att Kirino till slut valde Ayase istället för Saori. Kanske för att Kiririn kände att Saori också lockas till Kyousuke. Detta är dock inte troligt, eftersom Ayase faktiskt har en känsla mot Kyousuke och hon fortfarande valde henne.

Källa: Jag läste romanen.

Efter att ha läst förhållandet mellan Saori och Kyousuke verkar det finnas någon känsla men det visas inte exakt vilken typ av känsla Saori hade med Kyousuke. Ja känslan är mer mot kärlek.

Sammantaget förblev deras förhållande till varandra i bästa fall platoniskt. Trots Kyousukes chock efter att ha upptäckt Saoris ojou-sama sida fortsatte de två att agera normalt. Sammanfattningsvis är Saori bara en av få kvinnliga karaktärer som inte har visat några tecken på romantisk attraktion mot Kyousuke.

Vilket visar att de är mer som en vän men

I spelversionen, Happy End (PlayStation 3) och Tsuzuku Wake ga nai (PlayStation Portable), har de sin egen rutt och i slutet, Kyousuke och Saori bröllopsdag.

Jag kan inte bekräfta Saoris exakta känsla gentemot Kyousuke. Och nästan alla tjejer erkände Kyousuke, så varför lämna Saori i fred.