Anonim

Rock Musical Bleach - The All - Semai Sora SUBBED

I början av Bleka manga, Rukia stöter Ichigo i hjärtat med henne zanpakuto för att ge honom sina shinigami-krafter, vilket gör att han kan skydda sin familj från hålorna.

Efter det får Ichigo en förseglad zanpakuto som han använder (tillsammans med Rukia i en gigai) för att bekämpa håligheter runt Karakura.

Senare återvänder Rukia till Seireitei och återfår sina shinigami-krafter, vilket berövar Ichigo.

Detta innebär att Ichigo hade lånad hans krafter från Rukia för körningen av Karakura Arc. Detta stöds ytterligare när Ichigo får sin egen zanpakuto, Zangetsu, och hans svärd är otätat snarare än att förbli i sitt mer godartade tillstånd.

Eftersom Ichigo lånar Rukias andekrafter och för att Zangetsus form verkar vara mer flyktig och mindre benägen att förbli förseglad, är den första zanpakuto som Ichigo bär Rukias zanpakuto Sode ingen Shiraiyuki?

4
  • Om jag minns rätt har de flesta zanpakutoh, även när de är förseglade, ett unikt hilt.
  • Jag skulle säga att eftersom Ichigo lånade Rukias kraft, räckte det inte för att fullt ut ge hans förmågor energi. Det skulle förklara skillnaden mellan de två svärdformerna.
  • @ user74 Later, Rukia is returned to Seireitei and regains her shinigami powers, which robs Ichigo of his. Det borde vara att Ichigo förlorade sin första shinigami-kraft på grund av att Kuchiki Byakuya skadade hans andliga tryckpunkter.
  • @ user74, vad menar du med det här? and because Zangetsu's form appears to be more volatile and less prone to remaining sealed,? Ichigo har en enorm mängd Reiatsu och det orsakade att Zangetsu alltid var i sin shikai-form.

Ichigo har inte Sode no Shiraiyuki ursprungligen. Han förlorar sina krafter ursprungligen för att Byakuya avskärar sin själskedja, vilket frigör honom från att kunna röra vid hans krafter. Han återvinner krafterna på grund av träning med Urahara som också får honom att bli

del ihålig.

Som citerat från bleach.wiki.com:

[Urahara] förklarar att Byakuya förstörde källan till sin makt, lämnade honom utan några Shinigami-krafter och att han måste återställa dessa för att bekämpa Shinigami. Han förklarar om Reiryoku och säger att ju mer ens reiryoku stiger, desto skarpare blir deras andliga kropps rörelser. Han säger att om Ichigo klarar av att röra sig ännu bättre med sin andliga kropp än vad han kan med sin dödliga kropp, så kommer vi att ha återhämtat honom fullständigt.

Ännu viktigare är dock att hans oförseglade zanpakuto är densamma både före och efter hans kamp med Renji / Byakuya. För att ha haft Sode ingen Shiraiyuki tidigare skulle han behöva ha ett helt annat svärd, vilket han inte gjorde.

Det här är inte exakt mangasökningar, men här är bilder av svärdet före och efter att Ichigo återfår sina krafter:

Innan:

Efter:

1
  • Ichigo kan ha haft Rukias asauchi, men det är det. asauchi själv formar sin Shikai och bankai från sin wielder anda. Så i bästa fall hade ichigo en asauchi som var Shiraiyuki, men som absolut inte skulle kunna använda iskrafterna. Tack vare Zaraki vet vi att zanpaktou kan byta hjul, men helt klart blir asauchi en ny zanpaktou för sin nya hjulspelare. Vi känner dock inte till scenen det var, så om det inte finns någon återvändo för en Asuichi (som shikai) att återvända till en tom duk och bli zanpaktou för dess nya användare är okänd. vi kommer förmodligen aldrig veta det

Nej. När Ichigo knivhuggades var det enda som överfördes Rukias Spirit Energy. Hon förlorade förmågan att framkalla sitt svärd och att använda Kido effektivt, som båda påverkar Spirit Energy. Men Ichigo tog inte upp någon av hennes förmågor.

Nej.

När Ichigo knivhuggits igen (igen, av Rukia) för att ge honom sina Shinigami-krafter efter att han förlorat dem mot Ginjo, återfick han sitt eget svärd.

Det gör det ganska svårt att tro att han ursprungligen hade hennes Zanpakuto.

1
  • 1 även om du kanske tillägger att svärdets form har förändrats drastiskt

Bladet på zanpaku-to kanaliserar bara andan hos användarna zanpuku-to. Det var en ofullständig manifestation av Zangetsu. Så även om han hade kallat Sode no Shiraiyuki, skulle inget ha hänt.

Det är som att försöka ringa någon annans ande (zanpaku-to), när du inte ens äger den.

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser.