Anonim

Justin Bieber - Yummy Reversed!

I ett Madman Newsletter som talar om släppet av Death Note: Tänd den NYA världen på biograferna står det

År 2016 drabbas samhället av cyberterrorism. Death Note är en övernaturlig anteckningsbok som ger användaren makt att döda genom att bara skriva en persons namn på sina sidor. Sex olika dödsanteckningar faller till den mänskliga världen, det maximala antalet anteckningar som kan finnas på en gång.

Onlineversion

Nu minns jag inte att det någonsin har sagts i anime att det fanns en gräns för antalet Death Notes, men eftersom den nya filmen är inställd efter Death Note 2: The Last Name och det är oförenligt med anime / manga för

L tar sitt eget liv för att avslöja Ljus som Kira genom att skriva sitt eget namn i Death Note

Jag undrar om det fanns några nya eller motstridiga regler för Death Note i Live Action-filmerna jämfört med Anime / Manga.

2
  • Det är svårt att tro att L kommer att göra något sådant.
  • @LightYagami det är vad som hände i Death Note Live-filmen 1 och 2. Den nya 2016-versionen är i grunden en omstart av den gamla filmen 1 & 2-versionen genom att göra den till en serie.

Under de sista avsnitten säger en av reglerna faktiskt att om antalet dödsanteckningar i den mänskliga världen överstiger 6, kommer den 7: e noten att ha någon effekt förrän en av de andra anteckningarna förstörs eller återlämnas till shinigami-världen.