Anonim

Amaterasu, som är den högsta formen av eldsläpp (aka Blaze Release) producerar svarta flammor i fokus för användaren och kan inte släckas eller förstöras på normalt sätt; även om användaren dör, kan lågorna endast släckas om användaren vill att den ska eller efter att den helt har bränt sitt mål till smitter.

Oonokis partikelstil å andra sidan sönderdelar allt inom det tredimensionella objektet på molekylär nivå och omvandlar det till damm. Detta fick mig att undra vad skulle hända om amaterasu användes mot dammutsläpp. skulle Amaterasu bränna det tredimensionella föremålet som formar dammsläppet? eller kommer dammsläppningen att sönderdelas "de osläckbara svarta lågorna".

8
  • Amaterasu bränner också allt det kommer i kontakt med, även eld och dimensioner. @ W. Är det som hindrar amaterasu från att bränna ut det tredimensionella föremålet som dammsläppet är tillverkat av. Inget undantag på Amaterasu har också nämnts förutom det faktum att amaterasu kan bränna "vad som helst". Så svaret ges inte faktiskt
  • Vad räknas också som normalt medel? Jag vet att försegling av lågorna är ett sätt att släcka Amaterasu men bortsett från att ingen annan metod för att motverka det har nämnts, kanske du vill kolla Amaterasu-länken, verkar du lämnat den där ute.
  • Ah. Jag förstår din poäng. Jag tittade faktiskt på båda länkarna och jag saknade den du nämnde om Amaterasu som konsumerar allt. Jag antog att normala medel inkluderar användning av vatten. Jag menar, är inte vatten som du brukar för att släcka en eld? Men då, inklusive den information du nämnde, skulle de inte bara avbryta varandra eftersom de båda sönderdelar något de kommer i kontakt med?
  • Amaterasu bränner något slags material även vatten, lågor, tailed vilddjur chakra kappa. Det är inte som den genomsnittliga brandutgåvan. Det kan absorberas med Rinnengan eller förseglas i något annat. Jag är inte säker på detta, men för att 2 Jutsu ska avbryta måste de ha samma styrka och chakra, inte säker på den du. Nio svansar pratade om något sådant när han avbokade 2 till 7 svansar tailed beast bomb.
  • Jag tror att amaterasu bränner något som det gjutits på men det tar lite tid men dammutsläppet sönderfaller allt som är snabbare, så om du använder båda jutsu amaterasu kommer att försvinna eftersom objektet kommer att förvandlas till damm så amaterasu har inget kvar att bränna därmed slutar .

Jag tror inte det.

Här ser vi två partikelstilar / dammutsläpp kolliderar. Detta betyder att denna jutsu precis som andra jutsu kan störas av tillräckligt stark jutsu. Exempel är Rinnegans absorption och andra partikelstilar. Det betyder att om en jutsu har tillräckligt med energi kan den avleda partikelstilen, precis som när Rasengan och Chidori kolliderar om och om igenom hela serien.

Så jag föreslår att Dust release och Amaterasu också kolliderar med varandra. Amaterasu är en mycket destruktiv och mycket kraftfull teknik, jag tror att den har tillräckligt med kraft för att störa partikelstilen och antingen A) övervinna den som den gör här.

Eller B) orsakar en stor explosion som alla andra jutsu-kollisioner. Här är några nya bevis från Boruto Next Gen.

Saradas eldkula och Mitsukis blixt räcker för att stoppa en partikelstil så ja, Amatersu borde kunna stoppa den också.

Låt oss säga att amaterasu kastas på något föremål (tailed beast i fallet med Sasuke, inuti en padda för Itachi) de bränner objekt i några sekunder men objektet i fråga är fortfarande intakt, men om du använder partikelstil på fortfarande brinnande objekt ögonblick det klämmer föremålet försvinner det i damm (se senaste boruto anime) därför försvinner också amaterasu.

2
  • Det sammanhang jag menade, var Amaterasu som användes mot dammfrisläppande partikelstil, och inte det damm som släpptes som användes på ett objekt som brände med Amaterasu, det är helt olika scenarier. Skillnaden är uppenbar eftersom Amaterasu brinner tills ingenting (inklusive aska) finns kvar, om objektet som dess bränning sönderfaller (finns inte längre) kommer det inte att ha något annat att bränna och därmed inte brinna och inte orsaka att partikelstilen nödvändigtvis släcker det .
  • @Rumpelstiltskin om amaterasu kastas mot damm släpper det bara runt det och eftersom det är gjort av 3 naturomvandlingar kan det störa chakrabalansen och därmed stoppa dammfrisättning.