Anonim

Billy Currington - Hey Girl (Officiell video)

Är Kakashis nya teknik Lightning Release: Purple Electricity lika kraftfull som hans signaturteknik, Lightning Cutter?

På Naruto Wiki står det att efter att ha förlorat sin Sharingan kan Kakashi inte använda Lightning Cutter ordentligt. Vad betyder det här?

2
  • På grund av hans Sharingan Kakashi hade han mer chakra, vilket innebär att hans tekniker använde för mycket chakra. Kom ihåg när Naruto frågade om skillnaden mellan honom och Kakashi, han sa att den är 4 gånger mindre men detta med sin Sharingan. Så han kan inte bara göra så mycket chakra, han kan inte också skapa det helt på grund av det. Jag är inte heller säker på det, men om någon kopierade några tekniker genom Sharingan kanske de inte kan göra dem igen för att de inte har de här ögonen?
  • sharigan dränerade chakrat från honom, gav honom inte en större chakrapool

Kakashi kan inte använda Lightning Cutter eftersom det skapar tunnelsyn utan Sharingan och lämnar honom öppen för motattacker.

3
  • Så betyder det att han fortfarande burk använda Lightning Cutter men gör det inte i strider eftersom det sätter honom i en nackdel?
  • Ja det är korrekt.
  • Om du inte redan har sett det, vänligen titta på Kakashi - Gaiden, där Minato förklarar att Raikiri är en ofullständig teknik för en ung kakashi [som inte hade Sharingan då]

Tja, om du kommer ihåg från fyllmedlen där Kakashi först använde Raikari, blev han rädd för att han inte kunde hantera kroppens hastighet. När du använder raikari påskyndar det din rörelse på grund av Lighting Chakra och om du inte har Sharingan att följa med dig (för att se dina motståndares attacker från ett längre räckvidd) eller en lysande sköld (som raikage har) du är i för öppna attacker. Det var därför Kakashi inte kunde använda Raikari utan Sharingan.