Anonim

12. Miley Cyrus - See You Again (Rock Mafia Remix) [FULL] [HQ]

Detta innehåller spoilers upp till kapitel 112 (inte mycket av en spoiler, men ändå).

White Ichigo (aka Hollow Ichigo) dök upp i Hollowfication-processen, när Urahara grymt hade kastat Ichigo i en grop, och han är den ihåliga delen av Ichigos själ (och kraft).

Ta en titt på detta (det här är från kapitel 112, direkt efter

White Ichigo dyker först upp och blir slagen av Ichigo):

Det visar inte bara att Zangetsu är bekant med White Ichigo, utan har också uppenbarligen goda relationer med honom ("ledsen att ha stört dig"), och kan tydligen också kalla till honom och upphäva honom ("skicka tillbaka mig redan").

Hur och Varför är Zangetsu (en Zanpakut !) kapabel att kalla till den ihåliga insidan av Ichigo? Borde inte en Zanpakut ande och en ihålig ande vara naturliga fiender?

Både White Ichigo och Zangetsu är en del av Ichigos varelse eller själ. Därför kan de fritt kommunicera med varandra. Det viktigaste med Bleka power-ups är att de följer den grundläggande principen att "känna dig själv" och därmed är Ichigo själv omedveten om deras verkliga förmågor förrän han uppmärksammar dem genom träning.

1
  • 1 Som ett tillägg, senare i serien, visas det att Old Man Zangetsu hade kontrollen vid den tiden, eftersom senare Hollow Ichigo tar kontrollen och de byter plats. Snabbspolning WAY senare (bortom där anime har slutat) och vi kan se att Old Man Zangetsu också gömde något annat inuti honom

En Zanpakut är född med en shinigami och är en del av sin själ. Det är därför som en zanpakut s personlighet och förmågor skiljer sig mellan shinigamis eftersom de är reflektioner av deras inre.

Men den ihåliga, vita ichigo, är inte en naturlig del av ichigo eller någon shinigami, även om den blir en del av sin själ, är hollowfication-processen inte en naturlig händelse som zanpakut .

De är en ständig strid mellan dessa styrkor, eftersom de försöker få överhanden, särskilt vit ichigo som vill kontrollera sin kropp. Du kan se att den inre världen av ichigo förändras när den ena eller den andra har dominans, till exempel när den ihåliga har dominans zangetsu har en vit kimono och den inre världen förändras också därefter.

När zangetsu är i kontroll kan han kalla vit ichigo i viss utsträckning, men i detta specifika fall är vit ichigo också gärna hjälpsam eftersom den inre striden inträffar i ett avgörande ögonblick där ichigo är i en liv- och dödsstrid med kenpachi, och varken av dem har råd att ichigo dör eftersom de är en del av honom, därav vita ichigo-ordstäv; "det skulle vara problematiskt om han inte vann."

Om du tittar på det, Ichigo räddades i början av Rukia och när Zangetsu kom in, kände andarna inte varandra. Han kände att den ihåliga var en person som kanske bara hade hamnat som en ihålig och som behövde hjälp. Vem vet varför han gjorde det? Jag hoppas att det var för det goda eller för det dåliga. Vi vet inte.

SPOILER VARNING!!

Han är faktiskt den verkliga Zangetsu. Den gamla killen i svart är den manifesterade versionen av kungen av Quincy. De är i princip som Zabimaru: de är två delar av samma själ. De smälter också samman i anime, men vid den tiden var Ichigo i sin inre värld och kämpade inte mot en motståndare så han kunde inte använda deras kombinerade makt.

Vit Ichigo är Zangetsu. Han var ursprungligen känd som vit. Han var en av de allra första försök till Vasto Lorde Arrancars av Aizen. När han sköts i huvudet av Ichigos mor, som var en Quincy, förstörde han själv och smittade hennes själ. Detta fick henne att gå in i ett tillstånd som heter Soul Suicide. Hon stabiliserades så småningom med hjälp av Kisuke. Och när Ichigo föddes överfördes White genetiskt till Ichigo och tog formen av sin Zanpakutō-ande. Hans utseende förändrades till Ichigos, men med inverterade färger. När Ichigo förvandlas till en ihålig är det egentligen inte en ihålig form. Det är faktiskt Zangetsu som tar över för att rädda sitt liv och Ichigos. Och White Ichigos enda syfte är inte att sluka Ichigos kropp. Författaren ville bara inte ge sin bakgrundshistoria ännu.

2
  • Du är mer optimistisk än jag är att Tite Kubo hade planerat allt detta.
  • @ShayminGratitude han hade förmodligen det mesta av det planerat, men uppenbarligen skyndades han några gånger, särskilt med de senaste kapitlen. Det finns en bra handfull händelser som är döda giveaways till saker som avslöjas ordentligt även år senare, men vid den tiden spelades av eller ignorerades.