Anonim

Nissan Juke-R vs GT-R spårtest - Auto Express

Som standard bär varje C-rankad gränsmedlem en vit uniform. Men Kuga bär svart. Finns det någon anledning bakom denna skillnad?

Uniformen är lappad med Tamakoma-grenens insignier, så det borde vara en ny.

Först trodde jag att det berodde på den svarta avtryckaren, men han är inte listad som en S-rang, och det är en viktig punkt att han håller sin svarta avtryckare "isär" från sina gränsuppdrag (hittills).

2
  • Yuuma bär faktiskt aldrig en Border Uniform, för hans Black Trigger är det som kallas "full body trigger".
  • @ z se SS av ep20 jag just lagt till

Yumas far Yugo arbetade med Border när den grundades, så han hade Trigger-teknik från den tiden. Så när Yuma först använde en Border Trigger för många år sedan när han med sin pappa kom Trion-kroppen och uniformen som var designad för honom från Borders gamla dagar. Så för honom använder han samma Trion-kropp nu med den svarta uniformen, snarare än att göra en ny Trion-kropp med Borders nuvarande vita.

Ett exempel på vad jag menar är Konami Yumas mentor, sa att hon har varit i gränsen redan före Jin. Hon hade kort hår de första åren, så även om hon har långt hår nu. Hon låter sin Trion-kropp behålla det korta håret hon brukade ha, för hennes nuvarande riktiga kroppslånga hår är inte lämpligt för strid. I grund och botten såvida inte Yuma gör en ny Border's Trigger, Trion-kropp, kommer han att ha den svarta uniformen.

3
  • Det förklarar inte varför hans uniform har Tamakoma-grenens insignier på axeln.
  • Om du vill veta det måste du fråga Yugo lol. Mangaka sa själv att Yumas uniform och trionkropp kom från Yugo som hade utlösare från Border gamla dagar. Kanske var Yugo en del av Tamakoma Branch, men detaljerna om Border när den grundades och innan den gick ut är få. Så jag vet inte vad jag ska berätta för dig.
  • 1 bör du lägga till den här informationen i svaret. Om du kan länka till författarens uttalande är det avgjort.