Anonim

Matrix Mash # 23.2: Vem är dessa människor ..... och vad gör de?

I anime visas det att Kaguya regelbundet skickar människor till det gudomliga trädet för denna "ritual" och dessa människor dör på något sätt.

Så vad händer exakt med dem? Jag trodde att den oändliga Tsukuyomi skulle få människor att drömma i sin idealvärld ... Hur slutar då människor som åker dit för ritualen döda, medan de som först fångades i den (kung Tenji och andra) lever i sina ideala världar?

De lever i sina idealvärldar men medan det händer gör trädet dem till vita Zetsus och jag tror att någonstans i den processen blir hjärnan till att döda dem. Det var där de i första hand fick Zetsus armé (genom att offra människor med ritualen som gjorde dem till Zetsus).

Om jag minns rätt kom kaguya till jorden för att bygga upp en armé av vita zetsus för att bekämpa skurkarna som visas på Boruto filmen (Momoshiki och Kinshiki) även om det aldrig visas hur ritualen eventuellt skulle kunna ske. Lord Tenji och de andra levde i sin idealvärld eftersom Kaguya kastade den oändliga tsukuyomi på dem. Och igen när Madara kastar det lever alla i sin idealvärld. Men under bakgrunden av Hagoromo och Hamura visar det bara en rad människor på väg mot det gudomliga trädet. Det gudomliga trädet är i grunden de tio svansarna, så kanske har det ett mer grovt sätt att utföra den oändliga tsukuyomi om Kaguya inte gör det.