Anonim

GENERATIONER från EXILE TRIBE / 「ANIMAL」 Music Video ~ 歌詞 有 り ~

Jag har läst den här mangan Sasurai Emanon (aka Emanons vandringar) om en tjej som har alla sina förfäders minnen.

I några av de första kapitlen framträdde en karaktär som heter Hikari: hon verkar vara en bekant med huvudpersonen, men vid en viss punkt (kapitel 7) finns det denna konversation:

Det antyder att Hikari är någon form av tidsresenär, men det har aldrig förklarats och efter detta ögonblick dyker karaktären aldrig upp i historien igen.

Historien verkar följa några romaner: förklarar författaren något mer om denna karaktär i dessa romaner (eller någon annanstans)?

0

Hikari förekommer också i författarens andra verk: Omoide Emanon (eller Minnen från Emanon), en samling noveller (inte mangaversionen, som bara berättar om kapitel Omoide Emanon, inte resten). I själva verket dök hon upp för första gången där.

Hon dyker upp i kapitel Ashibiki Daydream, som äger rum 1994. Sammanfattningen av en japansk läsare (du kan hoppa över detta och läsa nästa spoilerblock för Hikaris identitet direkt):

År 1994. Det finns en tjej som plötsligt dök upp framför Akiras rum. Efter en tid bodde de tillsammans i Akira. En dag såg Akira en tjej som verkar vara i samma generation med Hikari. Hennes namn var Emanon. Efter att ha litat på några dagar och litat på henne försvann Hikari framför Akira. Hennes spår av att bo på Akiras plats försvann också helt. När Akira gick ensam genom en gata tillbaka under 6-årig universitetsperiod insåg Akira att det inte finns någon som kommer ihåg Hikari. När Akira besökte sin hemstad i en bergig by mötte Akira Emanon.

Från en annan kort recension av japansk läsare:

[...] Emanon berättade för Akira om Hikaris hemlighet. Hikari var en tjej som hade makten att hoppa i tid. Emanon har träffat henne för upp till 1,2 biljoner år sedan.