Anonim

TLC - Unpretty (Officiell video)

Jag har sett hela videon av Nekojirou-sou (a.k.a Katt soppa) anime, men jag förstår fortfarande inte slutet på Katt soppa, varken tomten. Det började med två syskon katt, ja jag vet inte hur jag ska beskriva hela historien, men i slutet av berättelsen, varför är alla "borta"?

Jag antar att själva handlingen förklaras ganska enkelt:

En katt som heter Nyatto ger sig ut på en resa för att rädda sin systers själ, som slet i två när Nyatto försökte rädda henne från döden. Hon följer efter honom, hjärndöd. De stöter på många lysande, sinnesböjande situationer som börjar med en störande magisk show.

Hämtad från AnimeNewsNetwork

Men filmen innehåller många surrealistiska delar och har många underliggande teman, vilket gör det svårt att helt förstå den. Många ser det mer som en typ av konst än bara en animefilm. Så, tolkningen av vissa delar skiljer sig mycket från person till person. Såvitt jag vet finns det ingen officiell förklaring om det, vilket är vettigt, eftersom det skulle ta bort mycket från fascinationen, som filmen kan provocera inuti tittaren.

3
  • vet du varför slutet ser ... konstigt ut?
  • varför hela kattens familj försvinner, scenen där de försvinner är som när någon slår på tv: n
  • Tyvärr, jag vet inte varför. Men som sagt kanske det inte bara finns en anledning och kanske lämnas det oklart med avsikt att lämna utrymme för tolkning.