Anonim

Raven tupplur med Addison

Jag undrade om du var tvungen att säga något för att aktivera en NerveGear. Jag minns att Kirito sa något innan han gick in i SAO-världen men jag kan inte komma ihåg vad. Jag trodde att han kanske hade sagt något för att aktivera NerveGear, men jag vet inte om han faktiskt gjorde det eller om mitt minne spelar trick på mig. Kan någon snälla hjälpa mig att räkna ut det här?

1
  • linku starto

För att använda NerveGear bär spelaren spelkonsolen över huvudet. Då rekommenderas det för spelaren att hitta en bekväm position för att placera kroppen, vanligtvis en säng. I efterhand, spelet laddas vid yttrandet av initieringsorden, "Link Start".

(Min betoning)

Källa.

Första gången Kirito dök in i SAO-världen sa han något som "länkstart" men det har ingenting att göra med det.Efteråt, när han dök in i ALfeheim, uttalade han ingenting, så det var bara ett sätt för animeutvecklaren att göra den scenen cool.

I Accelerera världen (en annan anime, som delvis liknar SAO), måste spelare skrika "länk burst" för att komma in i spelvärlden.

1
  • För att göra det mer relevant kan det vara värt att nämna att både SAO och Accel World är berättelser från samma person, Reki Kawahara.