Anonim

Hur många Pokémon är berättigade till Pokemon Stadiums Pika Cup?

Jag pratar om Ashs Pikachu: uppenbarligen nådde han redan nivå 314159265kachu (Pun avsedd; det är inte det exakta antalet eftersom jag inte vet vilken nivå han är).

Jag glömmer orsaken till detta - ville han inte utvecklas? Om så är fallet, varför vägrade han att utvecklas? Och betyder det att utveckla är ett val? Du kan välja att INTE utveckla din pokemon?

1
  • Jag kommer ihåg ett gammalt avsnitt tillbaka när Ash färdades med Misty att Pikachu började utvecklas och han fortsatte att zappa sig för att inte utvecklas och han fick något för att sluta utveckla Bulbasaur hade något liknande på gång i samma serie .. men senare serie när han gick mot Lt. Serge var första gången jag hade hört talas om att jag behöver tordenstenen för att utvecklas.

Jag glömmer orsaken till detta, ville han inte utvecklas?

Det är ganska säkert att gissa att en del av försäljningsargumentet i serien är att Pikachu är "söt". Om du låter honom utvecklas till Raichu har du förlorat detta överklagande.

Så ur författarens synpunkt finns det ingen anledning att utveckla Pikachu. I anime uttrycktes det som att Pikachu helt enkelt inte ville utvecklas. (Någonstans i avsnittet där Ash tar emot Lt. Surge.)

Och är det att utveckla är ett alternativ? Du kan välja att INTE utveckla din pokemon?

I spelen är evolution nästan alltid valfri. I anime är det lite oklart.
Men i det här fallet utvecklas Pikachu av en Thunder Stone - vilket är helt frivilligt. Om du inte vill utvecklas, använd bara stenen.

4
  • 4 Jag förklarade den möjliga orsaken ur författarens synvinkel. Om du utvecklar Pikachu har du tappat sötheten av den förmodligen den viktigaste Pokemon-karaktären i serien. Det är som att döda huvudpersonen i en populär show. Du kan inte bara göra det - speciellt för en barnföreställning.
  • I pokemon gul kan du inte utveckla din pikachu heller, om du inte byter bort honom och tillbaka igen, så han blir en handlad pikachu snarare än din startpikachu.
  • 2 Pikachu visas inte vill utvecklas efter att ha besegrats av Lt. Serge: s Raichu i den första serien när Ash presenterar den med en Thunder Stone men Pikachu vägrar att låta Ash använda den genom att slå den ur handen med svansen
  • 2 Hur överraskar "att inte vilja" dig? Pokémon har också känslor du vet. Med Pikachu är det en stolthetsfråga. "Ash försökte utveckla Pikachu med Thunder Stone efter att han förlorat mot Lt Surge's Raichu, men Pikachu valde att inte utvecklas för att han ville bevisa att han kan besegra starkare Pokémon utan att utvecklas." pokemon.wikia.com/wiki/Ash's_Pikachu