Anonim

Bästa romantiska / romantiska komediefilmer

Definitionen av ecchi är sexuellt lekfull, eller hur? Men jag hörde att det nästan alltid används för humor. Kan någon förklara snälla?

2
  • urbandictionary.com/define.php?term=Ecchi
  • Tja ..... det finns humor som är sexuellt lekfullt, se bara Sekirei eller ...... Photon Ecchi kan vara rolig,

Enligt Wikipedia är definitionen av ecchi:

Ecchi ( etchi ?, uttalas [et.t i]) är ett ofta använt slanguttryck på japanska för lekfullt sexuella handlingar. Som ett adjektiv används det med betydelsen "sexig", "smutsig" eller "stygg"; som ett verb, ecchi suru ( ), med betydelsen att ha sex; eller som ett substantiv, för att beskriva någon som ses som läskig. Det är kanske mjukare än det japanska ordet ero ( från Eros), och innebär inte perversion på det sätt som hentai gör.

Ordet ecchi har antagits av fans av japanska medier för att beskriva verk med sexuella övertoner. Jagn japanska används ordet ecchi ofta för att beskriva en persons beteende, men i fandom har det kommit att användas för att hänvisa till mjukporr eller lekfull sexualitet, till skillnad från ordet hentai, som betecknar perversion eller fetischism. Verk som beskrivs som ecchi visar inte samlag eller könsorgan, men sexuella teman hänvisas. Ecchi-teman är en typ av fläkttjänst, och finns i de flesta komedi-sh nen och seinen manga och harem-anime.

Detta innebär att den kan användas för ett antal situationer inklusive de som är humoristiska eller sexuellt lekfulla.