Anonim

Obamas ex Secret Service Agent Dan Bongino \ "Det är värre än folk vet \"

Detta är slutkortet för avsnitt 11 av Owarimonogatari. (Klicka för större bild.)

Vem är killen kvar av Shinobu, i någon form av uniform?

Jag försökte söka, men den mesta informationen jag fick var från Crunchyroll, som verkar bara ha listat konstnärer och Övrig verk de är kända för. (I fallet med ep. 2 är titeln associerad med författaren uppenbarligen relaterad till innehållet på slutkortet, men detta är inte sant för de flesta andra. Jag försökte leta upp Mänsklig korsning, men kunde inte hitta en karaktär som liknade den kille jag är nyfiken på. Det kan dock bero på att jag inte vet något om serien.)

1
  • Jag trodde att det här var samurai-killen innan han blev en rustning. Som om han är Shinobus "nummer ett" och Araragi den andra.

Detta är en hänvisning till en högskolealdern Kosaku Shima, den titulära karaktären hos Kenshi Hirokane's Student Kosaku Shima serier.

Högskolestudenter i Showa-eraen hade uniformer som denna. Denna uniform och emblem är specifikt för Waseda University, Kosaku Shimas alma mater.

Den offentliga Twitter för serien gjorde till och med en tweet om slutkortet: https://twitter.com/shimakosaku1966/status/675702573433663488