Anonim

Vad i helvete hände den här veckan? Vecka 20/20/2020 | The Daily Social Distancing Show

Innan Berg Katze började slåss OD frågar Hajime honom om de senare kan mötas någonstans. efter att allt har klagat ner försöker Berg Katze väcka problem genom att formförskjuta och försöka få folk att slå på varandra med hjälp av Crowds men efter det misslyckas bladen besvikna.

Efter det ses Hajime vänta på honom där de kom överens om att träffas innan de ringde till sin mamma, under vilken scenen är fokuserad på hennes bröst.

Efter krediterna när Hajime lämnar finns det skott som fokuserar på hennes bröst och ibland knackar / pekar på sig själv. när hon går ut tillkännager hon sina planer innan vi hör Berg Katze svara agerar allt negativt om det genom att säga att det kommer att suga.

Det här svaret bekräftar att det är det Berg Katze som Hajime pratar med men jag undrar, vad hände med honom som höll på att han nu skulle vara med Hajime så här?

2
  • relaterat: anime.stackexchange.com/questions/5339/…
  • @LoganM allt som frågan gör är att bekräfta att det är Katze men det verkar som om jag frågade vad Jon Lin frågar (för att vara ärlig visste jag inte om frågan)

TL; DR: Berg Katzes anteckning (och han själv) absorberades i Hajime. Han är för närvarande fångad och maktlös inuti hennes "bröst". Din förvirring härrör från det faktum att scenen aldrig kom till TV-serien.


Avsnitt 12 har två versioner. Det finns en "regissörskärning" -version som skickades som en OVA, som visar konfrontationen mellan Hajime och Katze, när hon får kontroll över Katzes gyllene ton (jag såg inte på den).

Från wikipedia:

OVA 'Embrace' January 22, 2014
Regissörens klipp av avsnitt 12. Scener om civila och folkmassorna utökas, medan striden mellan Katze och OD skärs. Ett tillagt segment visar Hajimes ansikte mot Katze, med att hon smälter in sig med dem genom att absorbera deras NOTER i hennes kropp.

Ak, Katze är inte så maktlös, eftersom det verkar som om han kan ta över Hajimes Gatchaman-form:

Återigen wikipedia:

Hennes ursprungliga NOT- och Gatchaman-form tar röda accenter efter att ha smält med Katze, och hennes Gatchaman-forms ansikte växlar från blå ögon till ett rött leende när Katze är befälhavare.

IMO, det var ett dåligt val att lämna Hajimes uppgörelse till OVA (även om det var ekonomiskt bra för dem), eftersom det är viktigt för Crowds-Insight-plot.