Anonim

En dag att komma ihåg - slutet på mig

Jag kommer ihåg att Dragon Ball brukade ha mycket pratande, humanoida rävar och liknande. Då plötsligt, i Dragon Ball Z, är de enda pratande djuren jag minns Oolong och Puar.

Finns det någon förklaring till detta eller handlar det bara om att författaren avbryter en idé?

1
  • För referens .. anime.stackexchange.com/questions/2799/…

Det finns fortfarande pratande djur i Dragon Ball Z, i avsnittet Barnens situation, polisen är ett djur och några av barnen också.

Vid slutet av Cell Saga hade du också en klippning till Jordens kung (en hund) och kommenterade hur mycket vuxen Goku, såg ut som barnet Goku som dödade kung Piccolo.


Men antalet pratande djur minskade verkligen.

Det går ganska med den riktning Dragon Ball tog. Det gick bort från att vara en fantasifull, lätthjärtad komedi till en mer allvarlig stridsshonen, och de talande djuren passade mindre och mindre i historien.

1
  • 1 Vilket är sorgligt, för de talande djurfolket i Dragon Ball var grymt bra.

I Dragon Ball är 17% av jordens befolkning djur. Till och med jordens kung är en blå hund. Anledningen till att de slutade visa dem är att DBZ huvudsakligen sattes på platser som South City och Ginger Town. De var huvudsakligen befolkade av människor eftersom djur bara finns på mer stadsliknande platser, som West City (det är där världsturneringen äger rum och där Capsule Corp är).

4
  • 1 Var fick du 17%?
  • Akira toriama hade en intervju och det sägs också att den beräknades av folket som hjälpte till att göra det och dess på Wikipedia
  • Sätt en länk till wikipedia-sidan så ger jag dig meningslösa virtuella poäng.
  • Tja, titta på det, jag hittade det: dragonball.wikia.com/wiki/Animal#Overview