Anonim

Broly vs Ultra Instinct Goku (Limits of Powers Explained)

Trunks nya omvandling, även känd som "Super Saiyan Rage", har bara uppnåtts av honom. Varken Goku, Vegeta eller Gohan har uppnått det. Vi vet inte mycket vad som krävs för att förvärva denna omvandling, ett av kraven verkar vara extremt rasande, men det verkar inte vara det enda. Gok var mycket rasande när han i Super Saiyan Blue fick höra att Chichi och Gotenk dödades i en ny dime, han hade en ökad makt men han förvandlades inte till Super Saiyan Rage. Gohan hade varit många gånger mycket rasande, särskilt den tid då han redan hade förvärvat super saiyan 2-nivån, när Spopovich nästan dödade Videl, förvandlades han inte till Super Saiyan Rage. Och särskilt Vegeta, när han redan var en Super Saiyan 2, och Beerus slår Bulma, var han så rasande än när han var i Super Saiyan 2 sägs det av andra (Roshi, Beerus, etc) att han överträffade kraften i Goku's super saiyan 3, men han blev inte super saiyan raseri. Vad betyder det då? Kan någon annan saiyan bli super saiyan raseri?

Trunks första verkliga super saiyan-omvandling var när han såg sin förebild Gohan dö efter det att han blev riktigt arg och svor hämnd på androiderna.

En anledning till att Goku inte kan bli super saiyan raseri trots att han blev arg och förvandlad till en super saiyan och ville hämnas Krillin var han inte så arg som Trunks som du kunde se Trunks blev så arg att hans tårar förångades av hans ansikte .

En anledning till att det inte hände för Vegeta var att han var super Vegeta, en anpassad super saiyan baserad mer på ki-baserade attacker och super Vegeta kan bara förvandlas två gånger så han var fortfarande inte så arg som Trunks.

1
  • Ärligt talat ... de förångade tårarna tänkte jag på en bieffekt av kraften som han strömmade ut, inte ilsken exakt.

Kanske är det en transformation som bara halva Saiyans kan få.

Med undantag för att Vegeta blev arg mot Beerus och nådde en nivå nära SSJ3 (x4 multiplikator), är de enda Saiyans som verkar få en så otrolig kraftförbättring med raseri Gohan och Trunks som är halv-Saiyans. Gohan, mot Frieza, fick en kraftökning från cirka 20 000 för att stänga en miljon för att kunna ta ner honom (över x20 för säker). Även mot Raditz gick han bara från kraftnivån för ett vanligt barn till 1300. Stammar med Super Saiyan Rage gick från en nivå nära SSJ2-SSJ3 till nivån för en Super Saiyan Blue.

När Goku kämpade mot Beerus i SSJ3 använde Beerus mindre än 1% av sin makt, senare använde han 70% av sin makt IIRC. Sedan förstärkte Super Saiyan Gud sin makt x60 gånger från SSJ3. Det betyder att när Trunks hoppade från SSJ2 till Super Saiyan Rage (han fick en boost med en nedre gräns på minst x60 gånger), är den nedre gränsen mer sannolikt 960 gånger sedan han hoppade från SSJ2 till en transformation som går längre än SSJ3, Super Saiyan Gud och nära eller över Super Saiyan Blue. Lägga till alla multiplikatorer för dessa transformationer (vi vet att multiplikatorn för SSJ3 är x4 SSJ2 och multiplikatorn för SSJGod har sannolikt en lägre gräns på x60, då vet vi ingenting om multiplikatorn för Super Saiyan Blue. Troligtvis har den en lägre gräns bunden till x4. Annars skulle det inte vara vettigt att använda det i många situationer eftersom det dränerar din kraft och stressar dig mer än Super Saiyan Gud)

Trunks hade alltid Super Saiyan Rage men han kunde inte helt utnyttja dess kraft, inte förrän han absorberade Goku's Genki Dama (spritbomb) som när Vegeta gjorde samma sak i fusionsfödda (jag vet att det inte är kanon men det är att bevisa en poäng) och Goku absorberade en Genki Dama i Super Android 13.

Poängen är att när en Super Saiyan absorberar en Genki Dama, frigörs deras vilande Super Saiyan-energi.