Anonim

Mega Ninja Cat Fight

Jag tror att jag såg den här filmen för ungefär ett år sedan, men jag kommer inte ihåg mycket av den och såg bara en del av den.

Det började med den här killen i helvetet, och han träffade den här unga pojken och pojken sa att något som killen hade haft tur och fått en ny chans i livet att lösa sig själv.

Han vaknar sedan på ett sjukhus som en pojke som jag tror var i gymnasiet eller gymnasiet - han hade begått självmord genom överdosering och skulle vara död, och killen hade tagit över den döda kroppen.

Den nu återfödda pojken var bra på konst, och hans familj blir orolig för honom eftersom han inte pratar med dem efter överdosering - jag tror att det sa att han inte pratade mycket tidigare.

Den unga pojken som sa till killen att han skulle återfödas följer honom runt, och killen är den enda som kan se honom. Killen spekulerar mycket om den unga pojken är en ängel eller en djävul och försöker ta reda på hur det nu döda pojkens liv som han ärvt var.

Jag tror att killen - när den var återfödd som pojken - hade skolkläder mycket tid och hade kort brunt hår. Jag kommer inte ihåg hur någon annan såg ut, eftersom det de hade på sig var ganska enkelt.

Enligt vad jag minns var konststilen enkel och hade inte mycket färg, jag tycker att allt var ganska mättat.

Jag tror att du letar efter Färgrik.

"Jag" dog och sparkades ut ur reinkarnationscykeln på grund av den synd "jag" begick. En ängel sa till mig att "jag" vann ett lotteri och han gav mig en chans att komma ihåg synden. Min ande besatt kroppen av den 14-åriga pojken Makoto, som begick självmord och "jag" försökte minnas mitt minne. "Jag" kände mig bedrövad över de hemska omständigheterna i Makoto och det faktum att "jag" lånade hans kropp. "Jag" har börjat inse att människor skadar varandra eftersom världen är för färgstark för att skilja den verkliga färgen på sig själva från andra.

1
  • Ja, jag kände igen det direkt. Tack!