Anonim

Vad händer om en Kamehameha slår dig?

När Luffy såg Namis nakna kropp tack vare Mr. 2 och senare i kapitel 213 på grund av henne lycka punch, reagerade han och blev upphetsad. Men å andra sidan, när Luffy såg Boa Hancock naken, påverkade det honom inte på något sätt. Varför påverkades Luffy av Namis kropp, men inte av Hancocks kropp?

0

En annan läsare hade samma fråga och enligt Oda berodde allt på Usopps dåliga inflytande. Luffy och Usopp är i samma ålder, så när de är tillsammans skulle det vara som barn som går på skolresa: deras dåliga sida kommer ut!

Från SBS i volym 54, kapitel 523:

Läsare: Hej, Oda. I volym 53, kapitel 518, hade Hancocks "Mero Mero Mellow" ingen effekt på Luffy alls, men i volym 23, kapitel 213, såg det ut som om han hade en reaktion på Namis "Happiness Punch". Varför svarade han på Namis nakna kropp men nej på Hancocks? Är Namis kropp bara så fantastisk? -Kazu

Oda: Wow, jag fick många frågor om detta. Är det vad ni uppmärksammar? Läs inte bara manga hela dagen, studera lite mer !! Okej? Jag säger det, men jag gör ingenting annat än att rita manga. Jag märkte detta när vi ritade den, men om Luffy hade näsblod när han såg Hancocks kropp, tror jag att ni alla skulle vara som "Ehh !?". Det är inte den Luffy vi känner. Jag tror att Luffy reagerade på Namis nakna kropp två gånger, i volym 18 och 23, och båda gångerna hände det, Usopp var med honom! Han är den misstänkta! Med andra ord, när Luffy är ensam är hans reaktion vad det var med Hancock. Han är intresserad, men han är inte upptagen av henne. Men när han är med Usopp, som är i samma ålder, är det som ett barn på skolresa: hans dåliga sida kommer ut !! Ja, båda sidor av Luffy känns rätt för mig, så den skyldige är definitivt Usopp !!

1
  • 1 Ja, ditt svar verkar rätt antar jag eftersom det var direkt från Oda själv

Jag tror att det beror på att Oda är ett fan av Nami själv och någon annanstans nämnde att Nami är hans favorit. (Helvete han gifte sig till och med en Nami från en av de live-actionprogrammen i Japan). Så jag tror att eftersom Luffy är huvudpersonen reagerar han på sin egen Nakama / Friends naken som mer chock. Där som vi vet kommer Sanji bara att titta på ungefär vilken kvinna som helst, även om de hade 90 lager parkas och bara hade en synlig LOL.

Boa är den som är besatt av Luffy, och Luffy kan inte bry sig om henne. Det skulle vara ungefär som att ha en förföljare, som är så förtrollad av dig att om de klädde sig nakna framför dig för att få din uppmärksamhet, skulle du ändå "INTE bry sig". Också med min teori varför Nami påverkade honom, tänk på om du såg din egen vän av motsatt kön naken, skulle du antagligen också reagera med chock. Jag vet att jag skulle göra det.

Lägg märke till hur Luffy och Usopp i bilden tillhandahåller exakt samma uttryck i ansiktet. Jag skulle säga det en kombination av

  1. Förbluffelse över # 2s kraft,
  2. Chock över att se sin vän på ett sådant sätt, och
  3. Han imiterar precis Usopp i ett försök till en "ordentlig reaktion" på situationen.

När allt kommer omkring tenderar Luffy att vara nästan sociopatisk som reaktion när det gäller sådana situationer. Slåss, mat, skatt och relaterade ämnen är han glada över, men tjejer han är omedveten om ...

Anledningen till att det är så här är för att Boa tog av den för att visa det himmelska drakmärket och bara försökte döda Luffy, och det skulle vara respektlöst att stirra på Boa så.

Å andra sidan kan Luffy faktiskt bara bli imponerad av Mr. 2: s förmågor, och Luffy har varit vänner med Nami i flera månader och känner till hennes personlighet.