Anonim

Vybz Kartel - Warn Him (Heart & Soul Riddim) Fish Remix 2012

Finns det någon Zoan Akuma No Mi som ger användaren möjlighet att transformera i fisk (Fish-Fish No Mi)? Om så är fallet kan användaren simma i havet?

@Edit: Jag läser inte mangan, så jag vet inte om något liknande detta redan har hänt eller inte

1
  • @nhahtdh Det är det inte eftersom ingen fiskfrukt har introducerats hittills, och även om det var så skulle användaren aldrig kunna simma på grund av den djävulska fruktens inneboende förbannelse.

Vi har ännu inte sett en Fish Devil Fruit-användare. De kommer inte att kunna simma under vattnet på grund av Devil Fruit-förbannelsen, men de kommer att kunna andas under vattnet på grund av fiskens förmågor.

Eftersom det hittills inte har varit en fiskfruktanvändare spekuleras detta uttalande i det mycket liknande fall som vi har sett, där en fiskare hade ätit en djävulens frukt. Vander Decken IX, en japansk bullhead hajfiskman, åt Mark Fruit. I kapitel 615 förklarar Vander Decken IX att han på grund av Djävulens fruktförbannelse inte kan simma. Vi kan senare se honom i kapitel 631, där han har lagt en luftbubbla runt sig själv för att behålla sin energi och inte för att få honom att andas. Den sista delen bekräftas i slutet av bågen, för även efter att luftbubblan hade tagits bort från Noah kvävdes inte Vander Decken IX och sågs levande, arresterad, istället för begravd.

För att svara på din fråga: För närvarande finns det ingen frukt som kallas Fish Fish no mi, eller liknande i praktiken som du beskriver.

Det har dock funnits en fråga som liknar den här tidigare (skulle en vattenmanipulerande Devil Fruit-användare kunna simma?) Som kommer att ge lite mer insikt i detta, även om det fortfarande är spekulativt.

Baserat på en läcka för kapitel 999,

Kaido har en.