Anonim

【ワ ン ピ ー ス】 941 話 ト の 康 の 正 体 ・ 判明! 新 た た な 兄弟 誕生! 火災 の キ ン グ 炎 の 正 EC の じ い い EC じ じ EC EC い じ EC い じ じ じ じ じ じ

Vi vet att Kairoseki upphäver djävulens fruktkrafter och havet immobiliserar djävulens fruktanvändare. Så hypotetiskt, vad händer om en Devil Fruit-användare försöker simma medan han / hon är i kontakt med Kairoseki?

12
  • Varför "-1"? Jag vet inte det och bara frågar om någon där ute vet det. Är det så dåligt med en fråga att det kommer ner röstade på några minuter.
  • Jag gjorde inte -1, men jag förstår inte heller din fråga. Varför skulle de inte drunkna? Det verkar ganska uppenbart för mig att de skulle göra om jag inte saknar något.
  • @LoganM Nåväl kairoseki upphäver helt djävulens fruktaspekt hos en användare, då bör inte drunkningsförbannelsen också upphävas. Det är bara en tanke det är därför jag frågar om någon vet om det ??
  • @AbhilashK Två negativ är inte positiva (i det här fallet). Se denna fråga för en djupare förklaring av vad Kairoseki är. Att exponera en Devil Fruit-användare är lika att exponera dem för att se, att lägga dem i havet har ingen extra effekt.
  • @Krazer Jag gav ett av dessa 3 svar. Det anges att de inte har samma våglängder; bara liknande, följaktligen skulle effekterna bli annorlunda, kairoseki förnekar makten och havet immobiliserar dem. Men ingenting nämns om deras kombination.

De kan inte. Sea Stone dränerar Devil Fruit-användarens kropp av energi som gör dem oförmögna att röra sig (som om de var förlamade) och förnekar deras Devil Fruit-krafter (men inte de förbannade biverkningarna). Detta är samma effekt som om de exponerades för havet. Eftersom de inte kan röra sig eller andas under vattnet utan speciell hjälp kommer de i slutändan att drunkna.

0