Anonim

Mitsuki har subtilt antytt olika tider i anime att han är osäker på om hans vilja faktiskt är hans egen.

Under Mitsuki-försvinnande bågen försöker Mitsuki att gå till Iwagakure och går till och med så långt som att attackera boruto med lighning för att verifiera om hans känslor skapades (av hans far, Orochimaru), Boruto avsnitt 79. Och det är vettigt med tanke på hur mycket ett beräkningsgeni hans far är.

För att klargöra detta, är Mitsukis tvivel om hans vilja tecken på känslomässiga problem? eller planerade Orochimaru att mitsuki skulle bli vän med boruto (och på ett sätt införa sin vilja på mitsuki medan han fick mitsuki att tro att det var hans egen?

1
  • Vi vet ännu inte om Orochimaru är samma manipulerande motbjudande kille eller om han har blivit bra, så allt är spekulation från hans sida.

I grund och botten kan du hävda att han gjorde det, men förmodligen inte på det sätt som frågan antyder. Mitsuki är en klon, så i det avseendet är han mer eller mindre mänsklig. Hans känslor kommer att härledas från Orichimarus personlighet, särskilt hans yngre jag, och hur han uppfostrades. I det avseendet gjorde Orochimaru aktiviteten för att få honom att tänka själv och raderade hans minne efter misslyckande. Som en bieffekt är Mitsukis känslor ganska låga i intensitet.

Orochimaru använde sedan framgången med den aktiviteten för att peka Mitsuki på Boruto.Med det var Mitsuki nästan tomt känslomässigt, vilket framgår av hans allmänna brist på starka känslor. Han fick bara lämna när han mognat nog för att tänka själv, och sedan skickades han till Boruto. Troligtvis är det den enda riktiga "designade" delen av Mitsukis känslor, att Orochimaru tvingade honom att mogna och sedan gav honom en "sol" som de så kallas i Naruto-universum. Mitsuki blir i sin tur vänlig mot Boruto är hans egen sak.

Det kan dock vara så att allt detta uppstod på grund av osynlig manipulation av Orochimaru. Mitsuki är en klon, men är också mycket mer hjärtlig än Orochimaru, vilket kan betyda att det finns viss manipulation för att tona ner den apatiska / onda naturen. Det kan också vara om det var mer näring än naturen, så i sanningen finns det inget fullständigt och tydligt svar, i manga, anime eller någon annan källa. Anime kommer antagligen att ge något svar i några avsnitt men eftersom dess ganska tydliga Mitsuki vill svara på just den frågan själv innan han återvänder till bladet. Det här är bara Anime såvitt jag vet.

TL; DR: Det finns viss manipulation som visas av experimentet som Orochimaru gjorde, men det var en för att lära Mitsuki att tänka själv. Det finns också det faktum att han pekades på Boruto, men det är mer grundande än design. Mitsuki är mestadels en klon av Orochimaru, så han är åtminstone mestadels mänsklig och har sina egna känslor, så det var fortfarande mest hans eget val att vara vänner. Det lämnar en okänd, om han konstruerades / designades för att vara som han är känslomässigt eller inte, vilket kan räknas, men är okänt. Oavsett var Mitsuki fri att fatta sina egna beslut efter att han klarat testet, och han valde att checka ut den personen som fick den bilden han fick (Boruto). Han tvingades inte, lurades eller lurades till något utöver att möta honom.

Orochimaru är en mycket fokuserad (galen vetenskapsman) student av jutsu, jag tror inte att Mitsukis emotionella tillväxt / välbefinnande är något han någonsin ansåg än mindre planerat. När det gäller Orochimaru som bryr sig om honom motsvarar det en jordbrukare som odlar boskap