Anonim

Jongkook och Jihyo kommer tillbaka [Running Man Ep 388]

En av bonusfunktionerna på Nichijou Blu-ray-skivor är "förhandsgranskningar av nästa avsnitt" ( ). Vad finns i dessa förhandsgranskningar?

(Jag hittade svaret på detta när jag skrev detta svar, och jag tror att informationen lika gärna kan fortsätta här någonstans, så här är en separat fråga i detta syfte.)

Det finns 25 av dessa förhandsgranskningar (eftersom det finns 26 avsnitt och avsnitt 1 naturligtvis inte får en). BD-volymerna 1-12 kommer med två vardera; volym 13 kommer med en. Varje förhandsvisning är 30 sekunder lång och återspeglar kanske vad KyoAni hade planerat att använda som förhandsgranskningar innan de bytte till det schema de faktiskt använde (icke-sekventiella röstöversikter från gäströstaktörer, mestadels).

Videomässigt är alla inställda på bilder som redan fanns i huvudserien; den enda nya delen är ljudet. Nedan följer en kort sammanfattning av innehållet i var och en, som börjar med förhandsgranskningen för avsnitt 2. Observera att förhandsvisningarna för avsnitt 6 och 7 saknas eftersom jag inte har sett dem faktiskt.

  1. Yukko / Mio. Yukko och Mio pratar mållöst om stjärntecken. Yukko rapporterar döden av en "Mikhail Libra", 55 år.
  2. Nano / Sakamoto. Nano kallar Sakamoto olika saker ("Sakamoto-kun", "Ryouma", etc), och Sakamoto blir generellt förolämpad av nämnda saker.
  3. Yukko / Mio / Mai. För det mesta gör Yukko roliga ljudeffekter ("Za! Guwa! Shu! Zubaan! Strike!", Etc).
  4. Yukko / Mio. Tar tillbaka stjärntecken efter förhandsgranskning av avsnitt 2. "Låt oss kombinera cancer och skorpion till" kräftdjur! ", Föreslår Yukko.
  5. ???
  6. ???
  7. Dolph / Princess Starla. Dolph säger saker med en rolig röst.
  8. Nano / Hakase. Hakase gör Nano kapabel att få håligheter. Nano tycker om detta (det gör henne mer normal), men då märker hon att något gör ont. Det visar sig att Hakase också bara gav henne ett hål direkt utanför fladdermusen.
  9. Yukko / Mai / Mio. Yukko skriver "E" på baksidan av handen, men kan inte komma ihåg vad hon menade med det. Mai och Mio försöker gissa, men misslyckas. Det visar sig att det var "europeisk hjärtborre", som tydligen är en meme.
  10. Yukko / Mai. Yukko frågar Mai vad en "levande nationell skatt" är. Mai säger till henne att för att bli en måste du kunna recitera innehållet i ett stort antal läroböcker utantill. Detta är naturligtvis ett skämt.
  11. Vice rektor / rektor. Vice rektorn säger till rektorn att säga ord som "pappelbon" och "shishikabago". Vice rektor är ganska road när han gör det, utan att rektor raseras.
  12. Annaka / Ms Sakurai. Annaka börjar kalla Sakurai "Ms Izumi", vilket gör henne väldigt nervös.
  13. Hakase / Nano / Sakamoto. "Är" borscht "mat?" Ja. "Är" hajchoklad "mat?" Ja. "Är" haj "mat?" Ja. "Eeeeeek!"
  14. Yukko / Mio. Fler stjärntecken. Yukko är besvärad av Tvillingarna som två personer men bara räknas som ett stjärntecken. Varför inte dela upp dem i separata stjärntecken från Castor och Pollux?
  15. Mr. Takasaki. Han lär sina elever om kraften och mångsidigheten i det (engelska, inte översatta) ordet "NÅGOT!". Och även "baka".
  16. Yukko / Mio. Yukko blandar "San Francisco" och "Francisco Xavier".
  17. Makoto / Mr. Takasaki. Makoto ber Mr. Takasaki vara rådgivare för go-fotbollsklubben och erbjuder att sätta upp honom med sin syster i utbyte. Naturligtvis är Mr. Takasaki enormt förvirrad.
  18. Misato / Mihoshi. Misato känner sig nere; Mihoshi föreslår att hon ber Sasahara om hjälp. Misato spränger sedan upp något. Klassisk gundere!
  19. Hakase / Sakamoto / Nano. Hakase låtsas vara en hembiträde och serverar Sakamoto-mat - men använder en mortel och en mortelstöt, som Sakamoto förolämpas av.
  20. Yukko / Mai. Yukko säger "selamat pagi" till Mai; de har sedan en konversation i vad jag antar är indonesiskt. Yukko blir så småningom frustrerad och säger "bakayarosu" (låter som baka yarou "du idiot"), vilket Mai påpekar är en mat. Detta verkar vara en japanisering av det grekiska ordet för "torsk" ( / bakali ros)? Nichijou är konstigt ibland.
  21. Nano / Ms Nakamura. Nano kommenterar snyggheten i Ms Nakamuras streetwear; hon kastas helt av vakt av detta.
  22. Yukko / Mio. Yukko fortsätter fortfarande om stjärntecken; den här gången är det Ophiuchus. På allvar, vad handlar det om? Du kan inte bara Lägg till ännu ett stjärntecken! Vad är han, en övergångsstudent? "Din plats är den mellan Skorpionen och Skytten"? Och sedan blir Jungfrun kär i honom, och Vattumannen blir avundsjuk på dem och plötsligt! Mikhail Vågen från ingenstans!
  23. Hakase / Mai. Hakase frågar Mai vad hon tecknar; på typiskt Mai-sätt ritar hon G zanze My , "space" och något annat som jag inte riktigt får. "Finns det hajar i rymden?" frågar Hakase. Tydligen ja.
  24. Mihoshi / Misato. Misato förnekar kraftigt att han någonsin har pratat med Sasahara eller till och med alls varit bekant med honom. Hon avslutar med "det är inte som att nästa avsnitt kommer att bli avsnitt 25 eller något, okej?".
  25. Nano / Yukko. Nano försöker fråga om hur Yukko ofta kallar sig en idiot. Yukko svarar att "hon är en idiot, men också ett geni, så det är okej".