Anonim

Soul For Real - Candy Rain

Det var väldigt konstigt att se All-For-One (som har ett stort antal olika särdrag) välja en brutal kraft (alla slags power-ups för att öka styrkan).

Det känns som att det borde finnas fantastiska (nästan oslagbara) kombinationer av konstigheter. Som ett exempel - Invisibility + Warp + Compression + Multiple hands.

Du kommer till någon plats (osynlig), öppnar flera varpgrindar, använder dina flera händer för att röra vid och komprimera alla dina fiender samtidigt.

Gav över.

2
  • Jag skulle inte anta att All for One nödvändigtvis var tänkt att vinna. När allt kommer omkring verkade han medveten om att All Might har bort en för alla, så vad är poängen med att slåss mot honom alls?
  • Han vann mot Nana Shimura, som också hade One for All, och även om han inte kunde slå All Might i deras tidigare strid, nu skadades All Might, med One for All leftovers och han (One for All) erhöll flera nya styrka som ökar . Så jag tror att han tänkte vinna och personligen tror jag att andra typer av attacker inte kombinerar sin makt som konstigheter som ökar styrkan. Han var också nära att vinna, som Nomu och Tomura som han skapade också var nära att vinna. På ett sätt vann han för att han gick i pension All Might, även om All Might hade en större vinst sedan han gick i pension och fängslade honom och räddade Bakugo

Kom ihåg att AFO (All For One) i den striden ville ta bort allt All Might hade försökt skydda, en efter en, och började med sin stolthet. AFO ville förstöra All Mights bild som fredssymbol, föra in rädsla i folks hjärtan och förlora sina förhoppningar på honom för att skapa ett brott i samhället.