Anonim

Naruto Giant Rasengan Barrage vs Madara Uchiha

I serien sägs det mest av Red Haired tillhör Uzumaki-klanen. Men jag tror inte att det är fallet för Gaara, men han fick rött hår. Så frågan dyker upp i mitt sinne om han tillhör Uzumaki-klanen eller är det något mor-far-kombination sak?

3
  • Förutsatt att detta uttalande är sant: det sägs att de flesta av Red Haired tillhör Uzumaki-klanen. Den säger "de flesta av de rödhåriga" inte "alla de rödhåriga". Notera den skillnaden. Efter att ha läst mangan fanns det inget som nämnde eller antydde att Gaara var medlem i Uzumaki-klanen.
  • @ W. Är Om jag minns rätt, tror jag att OP har det bakåt ändå. De flesta Uzumakis har rött hår, inte de flesta röda huvuden är Uzumakis
  • @Wondercricket Ah ja. mitt fel :)

Även om det inte finns några raka fakta som bekräftar detta eller inte, kan jag bara använda kontextuell slutsats för att svara på detta:

Nej, det betyder inte att Gaara är Uzumaki Clan för:

  1. Om Gaara var från Uzumaki-klanen skulle det spela en stor roll i berättelsen och Kishimoto skulle definitivt ha använt det på något sätt, men ingen av Gaaras föräldrar antas vara från den klanen.
  2. Sasori, liksom hans far, är från Sunakagure och har rött hår så det är nog inte så ovanligt bland Sand Village-folket.
  3. Det finns andra exempel på karaktärer med rött / rödaktigt hår som inte kommer från Uzumaki Clan, som Tayuya eller Karui, så det måste finnas fler rödhåriga människor i världen.