Anonim

De starkaste magiska typerna i svartklöver!

Så i den animerade serien har älvledaren, den första magiska kejsaren, två magiska kejsar wannabes och en älvledare wannabe svårt att slåss och försöker besegra Kotodama djävulen. Finns det officiell statistik för denna karaktär? Skall Kotodama-djävulen vara den mest kraftfulla karaktären i Black Clover?

1
  • vet inte kanske det finns djävulsklan precis som älvklan och mänsklig klan ... vi har sett liknande teorier i sju dödssynder.

Även om det är mycket starkt är Kotodama Devil inte den starkaste enheten inom Black Clover-versen.

Inga mänskliga karaktärer har beskrivits som att kunna slå Kotodama-djävulen i en en-mot-en-konfrontation. En annan djävul har emellertid beskrivits inom universum som starkare än Kotodama-djävulen.

En djävul som heter Megicula har beskrivits som globalt starkare än Kotodama-djävulen av Lolopechka, hjärtatrikets prinsessa. Lolopechka är en extremt känslig mage som kan observera flera avlägsna platser samtidigt (även i andra länder) genom en enorm fuktighet och hennes Water Magic (utökad av Water Spirit, Undine). Detta gör henne till en trovärdig källa (Kapitel 228, s.9)