Anonim

Vad skulle hända om Doflamingo's Fakes vidrör vatten? Är de skyddade mot vatten?

I kapitel 752 framträder Doflamingo som en "falsk" Doflamingo

  • Skulle Doflamingo förlora sin makt?
  • Skulle den falska Doflamingo förlora sin makt eller är han immun mot vatten?
1
  • Jag tror att han skulle tappa kraft eftersom strängarna fortfarande är en del av hans kropp som en strängman.

För Paramacia påverkar havet åtminstone endast användaren och inte fruktens effekter. Exempel: Luffys nacke var fortfarande töjbar efter att ha sänkts ner i vatten under Arlong Arc, medan Luffy själv inte kunde röra sig. Vander Decken IX spårningsförmåga fungerade även när den gick under vattnet, liksom Whitebeards jordbävningsfrukt förvandlades genom havet till havsbotten.

Så länge som Doflamingo inte är i vattnet själv, bör hans krafter eller förlängning därav inte påverkas.

@Rajven Vad är grunden för detta? Hans klon kunde ha upphört på grund av den attack den fick från de andra upprorerna.

5
  • 1 för att stödja ditt svar där ett annat fall där Aokiji använd istiden för att frysa havsvatten medan du slåss med Vitt skägg och när Luffy möter honom för första gången.
  • Men är inte strängdelen av hans kropp? Är inte hans kropp gjord av strängar? Eller är det bara klonens?
  • @Peter Raeves hittills har bara klonerna visat sig vara alla strängar. Även när huvudet klipptes var det en klon. De har ännu inte avslöjat om han är gjord av sträng eller kan generera / kontrollera saker med sträng.
  • @Quikstryke Jag hoppas att han är helt av strängar, på samma sätt som Luffy är helt av gummi. Det skulle göra honom ännu mer dålig än han redan är.
  • Jag har just gått igenom några av wikierna. Verkar vara paramecia och kan generera och kontrollera strängar.

Vi ser i mangan Devil's Fruit driver utstrålningar som faller i see, har effekt och försvinner sedan mycket eller mindre långsamt. Strängklonen skulle stöta på samma ände i vattnet.

De är vattentäta.

Paramecia är en av de tre typerna av Devil Fruit. Dessa frukter ger användarna en kraft som kan påverka deras kropp, manipulera miljön eller producera ämnen.

Det finns tre olika typer av Paramecia, och Doflamingo verkar vara den tredje typen. Han kan producera strängar snarare än att hans kropp är gjord av strängar. Vi har tydligt sett honom skadas och blöda och dessutom har vi sett strängar åtskilda från hans kropp, fortfarande är intakta (t.ex. fågelbur). Strängarna som han producerar kommer ut ur hans kropp och ingår således inte längre i den. Han kan manipulera deras form och struktur, och han kan använda sin parasitteknik för att få dem att röra sig, men de är bara strängar och inget mer.

Bevis för att de verkligen är separata och inte påverkar honom, ges i kapitel 787.

När Franky och Tontatta försöker skjuta tillbaka fågelburet med seastone-fabriken, berör strängarna i grunden seastone, men vi ser dem inte och Doflamingo blir inte svagare. Så oavsett om det är fågelburet eller strängklonerna han gör, oavsett om de berörs av vatten eller havssten, kommer de inte att förlora sin kraft.


På en sidotot verkar det som att denna effekt händer med alla paramecia som producerar saker, förutom Robin. Jag tror, ​​Robin skulle påverkas om hennes händer rör vid havet (sten). Jag bygger detta på det faktum att hon kunde förvandlas till en docka genom att röra vid en av henne lemmar, medan det på samma sätt inte verkar som Doflamgino skulle förvandlas till en docka om hans bur eller klon berördes.