Anonim

Hur man börjar sälja på Amazon FBA 2020 - steg för steg för nybörjare 🔥🔥

I OP-avsnitt finns det en liten övergång / paus i mitten av avsnitt som visar att en av huvudpersonerna plockar upp sitt mest erkända föremål / vapen (innan det var en hatt som svävte bort eller något eller det fanns två av dessa). Jag brukade tro att detta gjordes med hjälp av karaktären som visas i huvudscenen / scenerna för det avsnittet, men jag tittade bara över några som hade fått Brooke att plocka upp sin fiol och Chopper hans ryggsäck och inget utseende av dem. Så jag frågar är det helt slumpmässigt eller relaterar det vid tidpunkten?

2
  • de visas två gånger är det inte, en plockning och 2: a allt framför tusen soliga gå, det kanske inte är slumpmässigt, coz initiala blickfångare om besättning som står framför god go är bara de som introducerades
  • @mirroroftruth De verkade definitivt medvetna tidigare säsonger. Under den aktuella säsongen är dock flera karaktärer (Sanji, Nami, Chopper och Brook) i stort sett frånvarande men jag tror att de fortsätter att visa sina blickfångare. Obs: det skulle vara konstigt om de inte gjorde det.

På One Piece Wiki finns den här sidan om Blickfångare, som verkar bekräfta din gissning:

I One Piece finns det två blickfångare i varje avsnitt, och var och en visar en av Straw Hat Pirates, vanligtvis de som hade störst betydelse i avsnittet, tillsammans med ett kort utdrag av deras respektive teman.

Dessutom finns det mycket information, eftersom antalet tecken på varje karaktär i övergångarna och vissa trivia om kriterierna bakom valet av karaktär, t.ex.

Karaktärerna i One Piece får en personlig blickfångare först efter att de gått med i Straw Hat Pirates. Till exempel hade Brook, trots att han kämpade tillsammans med Straw Hats för hela Thriller Bark Arc, ingen blickfångare förrän hans officiella rekrytering. Sanji är undantaget, med en ögonfångare bara två avsnitt efter sitt första utseende, långt innan han gick med i besättningen.

I varje anime jag har sett med transaktioner i mitten av avsnitt (MT) har jag märkt fem typer av MT.

  1. Fixat - Samma MT sedan avsnitt 1 till slutet (mycket sällsynt);
  2. Ändra efter säsong - Det ändras beroende på säsong
  3. Ändra efter båge - Det ändras beroende på bågen ;;
  4. Ändra efter teckenreferens - Den fokuserar på en eller flera karaktärer i anime (som One Piece);
  5. Blandning av 2, 3 och / eller 4 - Det är vad som är (LOL).

Det finns ingen källa som förstår detta åtminstone jag har inte hittat någon.
Men som i One Piece eller andra anime som använder MTs 3, 4 och 5, verkar MT fokusera på "huvudpersonen i det specifika avsnittet" eller "Episode of the episode" (detta händer mycket i Fairy Tail S2, dock bara ett exempel).

One Piece följer samma mönster och MT fokuserar på huvudpersonen.
Men andra tecken kan inte "glömmas bort", därför visas de i respektive MT.

Än en gång har jag inte hittat någon officiell källa som bekräftar detta, det är bara ett mönster jag har sett i flera anime, inte bara en bit. Det faktum att det inte finns någon officiell källa kan vara ett bevis på att det inte är så viktigt att nämnas och det är helt enkelt slumpmässigt.

2
  • Skulle du anse att de snygga dekorerade episodnumren i Bleach också faller under dessa?
  • @iKlsR Jag antar det, jag har inte sett Bleach tho