Anonim

Owen Pallett - Midnattdirektiv

Det här kan vara lite ur en ställefråga, men händer det att någon vet vad som hänt efter att ha dött i Sword Art Online innan Kayaba tillkännagav att om du dör kommer du att dö i den verkliga världen? Spelarna svarade troligen, men hur är det med alla deras framsteg? Skulle de behöva slå alla nivåer och alla chefer igen och börja från startstaden, eller kunde det ha funnits ett kontrollpunktssystem så att du inte skulle förlora ALLA framsteg?

1
  • Relaterat: anime.stackexchange.com/q/38712/39852

Jag förstår dina känslor ... Jag trodde aldrig att det verkligen skulle finnas en sådan drömartikel. Nicholas väska innehåller ett legendariskt föremål som kan återuppliva de döda. ... men ... som de flesta tror jag att det bara var en lögn. Eller snarare än att kalla det en lögn, jag menar att det kan vara ett överraskat tal för NPC för när SAO bara var en vanlig VRMMO ... det vill säga, ursprungligen skulle denna artikel ha återupplivat människor utan villkoren för Dödsstraffet . Men SAO har nu inget sådant. Det finns bara ett straff, och det är spelarens liv. Jag vill inte komma ihåg den händelsen, men detta sa första dagen på rensningen av den Kayaba-stipendiaten. ”
från kapitlet Red-nosed Ren of the second volume

Det verkar som om det fanns någon form av straff för att dö. Detta kan ha varit en liknande som i ALO, med tanke på att den baserades på en kopia av SAO-servern, dvs. förlusten av vissa färdighetsnivåer.
En annan konsekvens av att dö var att spelaren svarade på startstaden.

Jag måste ha dött minst 100 gånger under de två månaderna av betatestningen. Jag hade gytt på nytt med ett lätt generat leende i ansiktet i palatset norr om huvudtorget, «Black Iron Palace», och sprang iväg till jaktmarkerna igen.
från kapitel 3 i första volymen

0