Anonim

UNDERWATER-VÄNSTETSTEST MED TESSA-BROOKS

Finns det någon möjlighet att Brook dör?

Jag menar, du kan inte riktigt döda honom, för hans själ kommer alltid tillbaka. Måste du förstöra hans ben? Men om jag minns rätt bröt samurai på Thriller Bark en del av hans skalle. Men nu läkte det, så finns det inget sätt att Brook kan dö?

9
  • 5 Jag är ganska säker på att han skulle drunkna i havet. Trots att han inte har några lungor. Yohohoho!
  • Bevisar inte det faktum att han inte har några lungor det? Om det inte finns någon annan anledning att det skulle fungera?
  • @ToshinouKyouko Djävulens frukt, vilken form som helst att äta djävulens frukt kommer att drunkna i havet
  • Kasta honom i vatten. Varje djävulens fruktanvändare förlorar sin förmåga i vatten och drunknar.
  • Men Brook har nu lungor. Så han skulle bara leva för evigt under vatten?

Du gjorde ett misstag när du trodde att hans själ kunde komma tillbaka så många gånger den vill. En Yomi Yomi no Mi-användare kan bara återuppstå en gång. Han verkar odödlig eftersom vi har sett att han halshöggs och skadats flera gånger, varifrån han hade läkt tillbaka genom att dricka kalciumrika drycker som mjölk. De enda två möjligheterna att döda honom är att antingen sänka ner honom i vatten eller genom att krossa hela hans kropp och tvinga själen att lämna kroppen. Detta skulle verkligen göra honom ganska odödlig.

Hur många gånger återupplivar Yomi Yomi no Mi själen?

Wiki-sidan på Yomi Yomi no Mi säger:

Den viktigaste styrkan hos frukten, vilket Brook visar, är att den ger användaren ett nytt liv efter att ha dött en gång innan.

Wiki-sidan på Brook säger:

Medan han fortfarande levde åt Brook Yomi Yomi no Mi, en djävulsk frukt av Paramecia-klass. Om användaren av denna frukt dör tillåter det dem en gång möjlighet att återvända till livet.

Kommer själen att kunna komma tillbaka oavsett tillståndet i användarens kropp?

Wiki-sidan på Yomi Yomi no Mi säger:

Efter döden fortsätter användaren att existera i vilket tillstånd de återupplivades och kan till och med gå så långt som att ge en form av "odödlighet" som varar tills användaren lider av en andra död. Detta är naturligtvis förnekas om användarens dödsorsak drunknade och deras kropp förblir i vattnet, eller om deras kropp är helt förstörd.

Vad dödar en Yomi Yomi no Mi Devil Fruit-användare?

Wiki-sidan på Brook säger:

En fördel är att eftersom han bara består av lätta viktade ben kan han använda sin hastighet och lätta vikt för att springa över vatten, men som alla Devil Fruit-användare kan han fortfarande drunkna när den är nedsänkt.

Wiki-sidan på Yomi Yomi no Mi säger:

Efter döden fortsätter användaren att existera i vilket tillstånd de återupplivades och kan till och med gå så långt som att ge en form av "odödlighet" som varar tills användaren lider av en andra död. Detta är naturligtvis förnekad om användarens dödsorsak drunknade och deras kropp förblir i vattnet, eller om deras kropp är helt förstörd.

Vad kommer inte döda en Yomi Yomi ingen Mi Devil Fruit-användare?

Wiki-sidan på Brook säger:

Han har också bevisat att kalcium (som i mjölk) snabbt läker något skadade ben.

Om användaren ben förstörs bara delviskommer han att kunna regenerera dem genom konsumtion av kalcium. Detta sågs t.ex. efter att Brook kämpade mot Ryuma och skadades allvarligt.

Wiki-sidan på Yomi Yomi no Mi säger:

Så länge som hans ben inte skadas kommer inga attacker att gå till hans kärna som när Zeo halshuggad Brook, hans själ lyckades reparera det och ansluta benen igen.

1
  • 1 Tack, dina svar är alltid bra och mycket informativa. tack

Brook kan dödas, men det är inte alltför lätt. Busoshoku haki låter dig slå den sanna kroppen hos en djävulsk fruktanvändare, vilket gör att du kan slå vad han än besitter med en haki-infunderad yxa och slå hans själ.

Så ja, han är dödbar, men bara om du har tillräckligt med haki och styrka.

1
  • Detta är bara spekulation, eftersom det inte har nämnts i showen så jag inkluderade det inte i mitt svar, men min förståelse är att om du bokstavligen slipar Brooks ben till damm skulle han fortfarande leva, eftersom han nu bara är hans själ, som råkar äga hans ben.

Enligt Wiki för Yomi-Yomi no Mi återupplivas den som äter den en gång. Så Brook kan fortfarande lika lätt dödas, eftersom han inte kommer att återuppliva igen.

1
  • 1 ja en gång, men hur dödar man ett skelett? : 'D

Det nämndes i anime att om du krossar hans ryggrad riktigt bra kommer han att dö. Kan inte leta efter korrekturlänk just nu. På fishmen island så vitt jag kommer ihåg under striden ...

Om du vill degenerera hans ben är syra det bästa alternativet, särskilt HCl eftersom det angriper kalcium, kan du prova en bit krita eller något kycklingben.

Och låt honom inte röra vid någon mjölk i processen eftersom det kan regenerera honom.

Så kanske någon form av mat som inte är kalciumvänlig kan hjälpa till, som kassava eller några mycket sura frukter.

Att döda bäck kan vara nästan omöjligt. De metoder som normalt används för att döda djävulens fruktanvändare kanske inte gäller honom,

  1. Han är för lätt för att drunkna och han har inga lungor. Så även om någon sänker ner honom i havet kommer han bara att ligga där men dö inte eftersom han inte kvävs.
  2. Hans själ återvände till honom efter att hans kropp har sönderdelats helt och det enda som finns kvar av hans kropp är ben. Så du måste förstöra hans kropp helt tills inget är kvar.

Hade hans själ återvänt till honom när han fortfarande hade sin kropp och sina organ, skulle det vara möjligt att döda honom. Även nedsänkning av honom under vattnet kan ha dödat honom eftersom han skulle ha lungor och tappa andan (själen skulle fästa vid hans levande kropp som kan dödas). Men nu är hans själ fäst vid hans ben och kommer att stanna kvar i dem tills de är helt utplånade.

Du kan tänka på honom som darth nihilius i ett stycke.