Anonim

Ursprunget till Grisha Jaegar avslöjades! Attack on Titan säsong 3 avsnitt 19 och 20 Reaction

Jag vet att Grisha var Attack Titan innan Eren åt honom så det gör Eren till Attack Titan nu ... eller hur?

Jag är bara inte säker på vad jag ska kalla hans titanform. Jag vet i början att de kallade honom Rogue Titan, men ändras det nu när vi vet att han åt Attack Titan? Det mesta av fandomen kallar honom Rogue Titan men jag vet att några som kallar Erens titan bildar Attack Titan. Så är det bara majoritetsregler eller vilken du känner för att ringa honom?

Jag tänker på att Eren kallas Attack Titan är mer en titel än vad du borde kalla hans form ... eller är det samma sak?

4
  • aldrig hört talas om Eren som heter Rogue Titan på kanoninnehåll.
  • Även om jag inte har hört '' skurk titan '' i kanonen, skulle jag anta att det här namnet uppfanns i ett tidigare skede innan det fanns kända andra titanväxlare, så det verkade som om Eren var den enda titan som agerade på sidan av mänskligheten, därför Rogue Titan. Med den kunskap vi nu har skulle jag säga det Attackera Titan skulle vara rätt namngivningskonvention.
  • Menade du Attack Titan eller Founder Titan? Eftersom de 2 titanmakterna i honom var Attack Titan och Founder Titan (även känd som The Coordinate).
  • Hans rätta namn är Attack Titan, eftersom det till och med antyds av manganamn

Enligt kapitel 88, sidorna 46-47,

vi får reda på att det riktiga namnet på titanformen som Eren äger är Attackera Titan.

I alla fall,

vi vet att Erens far, Grisha Yeager, konsumerade grundaren Titan och kombinerade därmed två titanformer till en. När Grisha nådde gränsen på 13 år tvingade han sin son att konsumera honom så att hans titanförskjutande förmågor skulle överföras till sin son. Med detta sagt, även om Eren tekniskt sett har både Founding Titan och Attack Titan-formerna, han kallas fortfarande Attack Titan.

När han kallades Rogue Titan,

det var inte en form de hänvisade till utan snarare en inriktning. Erens titan, till skillnad från de andra titanväxlarna, var i linje med älderna på Paradis Island och inte med titanväxlarna som förde krig mot dem. Tänk på det tillfälliga namnet som ett sätt som Eldians ursprungligen skilde Attack Titan från de andra titan-shiftrarna. När äldnerna fick veta det faktiska namnet på Erens titanform slutade de använda Rogue Titan som beskrivare och använde istället Attack Titan.

Återigen, bara för att vara tydlig, heter Erens titanform

Attackera Titan.

Och Rogue Titan,

användes endast som ett medel för att beskriva Erens titan när eldarna inte visste det faktiska namnet på Erens titanform.

Jag skulle säga att de kallar honom attacken titan eller koordinaten. Realistiskt sett visar sig alla titanväxlare som visas i showen ha riskerat att bli ätna enligt mangan. I anime när den kvinnliga titan först fångades utnyttjade den av det. Det brusade för att locka titaner och använde röken från dem som äter hennes kropp och titanerna dör för att fly. För att inte nämna när hon dök upp från höger titanerna attackerade också speiderna. troligen följde henne tills de bestämde sig för att äta Människor. Samma sak hände när erwin leder titanerna till den pansrade titanen.