Anonim

Chamada no Google Sala de Aula - Klassrum

I inledningen och flera scener i avsnittet finns en MISSING poster för "Sala Powell". Dessa affischer finns på så många ställen att jag undrade om hon är någon viktig. Är hon?

5
  • Du utlöste mitt intresse. Jag ägnar mina nästa fyra timmar åt att ta reda på det här ^^. lade till en liten bild för andra människor också bredvid ordet "röst" kan du se affischen.
  • OK, jag lade till en annan ovanför det från introduktionen.
  • Märkt i slutpoängen (2: a bilden), det finns 3 olika och annorlunda designade affischer som letar efter henne. Det finns två under ordet "röst", sedan en annan utanför den upplagda bilden längst ner till vänster.
  • det finns också en till vänster om det står saknad person (blod stänker över det). och under den bredvid rösten finns en liten röd linje med siffror som liknar den svarta siffran längst ner till höger.
  • Serien fortsätter inte så vi får aldrig reda på det.

Efter en hängiven sökning runt hela interwebz har jag kommit till en sorglig slutsats att jag inte alls kunde hitta något specifikt med Sala Powell.

Vad jag hittade under min sökning är några potentiella anslutningar som kan hjälpa andra att söka och lite spekulation.

Potentiella anslutningar

  1. Detta kan vara en hänvisning till Nate Powell (inte särskilt troligt). Som det ses på den länkade sidan brukade Nate vara en tecknare / författare och tog också ut en CD med W A I T som heter "Alla dagar är numrerade så"; detta kan vara en långsökt anslutning.
  2. Detta kan vara en hänvisning till Chella Powell. Efter en del undersökningar fick jag reda på att "Sala" på vissa språk kan uttalas som "Chella". För Chella Powell tyckte jag att följande information var ganska intressant, men slutade skamligt i en återvändsgränd.

    Framsteg inom intelligenta system och dator # 196 av Antonio Chella: Utmaningen att skapa en verklig beräkningsekvivalent av det mänskliga sinnet ...
    - källa

    Detta kan också vara långsökt.

Spekulation online

Efter att ha frågat en hel del HotD-missbrukare om deras åsikter och själv tittat runt på nätet fann jag:

  1. Sala Powell kan vara orsaken till zombieapokalypsen
  2. Sala Powell har förmodligen någon form av koppling till apokalypsen
  3. Författaren vet inte ens
  4. Detta är en komplottpunkt som ska avslöjas

Punkterna 1 och 2 talar för sig själva. Hon kan ha varit forskare på ett slags militärt projekt. I en av de första avsnitten flyger Japans självförsvarsstyrka över skolan och tycks ignorera alla människor som flyger till en viss punkt och plocka upp Sala Powell? Har hon svaret på apokalypsen? Har hon botemedel? Dessa punkter ger bara fler frågor än riktiga svar och kan inte riktigt bevisas förrän mer av mangan släpps.

Den tredje punkten: Daisuke Satō känner inte ens sig själv. Satō är en författare som är känd för att göra en paus under lång tid på grund av att han inte har någon inspiration eller bara skriver sig in i ett hörn utan att veta hur man kommer ut ur det.

Och min fjärde punkt, som verkar vara troligt för tillfället, är att detta är en komplottpunkt som ännu inte har avslöjats. Vi vet inte riktigt mycket om apokalypsen: inte hur det började, inte vad som orsakade det. Detta kan avslöjas vid en senare tidpunkt i berättelsen. Så tills Daisuke Satō gör fler mangakapitel för att skörda information från, tror jag inte att vi kan få ett definitivt svar.

har du tänkt att eftersom japanska människor tenderar att säga L som R och R som L, kan det vara så att skaparen medvetet döpte henne Sala Powell istället för Sarah Power. Sarah Power är en kanadensisk skådespelerska och hon liknar ritningen närvarande i den saknade affischen.