Anonim

Hunter x Hunter - TOPP 10 saker du inte märkte: Chimera Ant Arc

Om jag förstår rätt kan myrdrottningen överföra generna av vad hon äter till sina avkommor. Och också, IIRC, åt hon människor och skapade chimera myror som Colt, Peggy och Meleoron. Dessa myror liknar en kondor, en kameleont och en pingvin, men de skapades inte äta djur men människor. Hur är detta möjligt? Varför har chimera myror som skapats från människor djurens fysiska utseende?

Jag hittade en fråga om Reddit som hänvisade till exakt det. Baserat på fläktsteorier tror de att eftersom NGL är ett gigantiskt naturreservat, hade myrdrottningen tidigt tillgång till alla typer av djur. Myrkimärerna som hon skapar ärver sedan slumpmässigt de djurgener hon intagit.

Gearfire beskriver processen ganska bra:

Det har troligen att göra med skillnaderna mellan genotyp och fenotyp. Bara för att chimärmyrorna består av mestadels humant DNA och gener betyder inte att dessa gener är de som fysiskt uttrycks. Myrornas varierade utseende verkar för mig som ett bevis på att mänskliga gener inte var dominerande när det gäller yttre utseende.

Det är antingen för ...

  1. Eftersom chimera myra föder dem de kommer ut som djur men

med mänsklig kunskap och tänkesätt. eller för att ..

  1. Eller chimera ant drottning äter fler djur än människor för en viss chimera ant, men de chimera ant har fortfarande mänsklig kunskap