Anonim

SFV3.5 Ken - Rankad är inte säker från mig ännu! (LTJ Bukem OST)

Jag är bara mycket förvirrad över den här situationen. Varför behöll Karin navelsträngen, om hon inte är Saradas mamma? Någon förklarar det.

4
  • ja, det är konstigt, det är ovanligt att ha det med henne. Kan bero på Uchiha-blod (för något galet experiment med Orochimaru) eller hennes fantasi för Sasuke. : D) Bara en gissning;)
  • har vi några bevis för att hon inte är hennes mamma? för jag tror att hon är det
  • Kanske var Sarada det första barnet hon födde så hon ville komma ihåg det genom att hålla i sladden.
  • @Nevios I mangan bekräftas att navelsträngen är av Sakura. Karin hade bevarat den. Den påstådda förvirringen att "Karin är Saradas mamma" uppstod för att när Suigetsu matchade Saradas DNA med navelsträngen, visade det en matchning. (Suigetsu trodde att navelsträngen är av Karin)

En hypotes är att denna fråga är att sasuke tog för mycket av Karins chakra när han läker sig själv. Du kan självklart höra henne säga i avsnittet att fånga de åtta svansarna "Han tog in för mycket chakra". Vi vet att chakra kan påverka levande varelser, så det är möjligt att Karins chakra kan påverka Sasukes barn. Eller för att Karin hjälpte till att leverera Sakura och Sasuke's baby, så hon kanske bara har behållit den. (Vi vet hur besatt Karin kan vara med något.)

Gammal tråd, men nya människor kommer att se. Jag anser mig väldigt i samklang med Naruto / Boruto. Det enkla faktum är detta. Karin är Sarada s mamma eller hon bar henne (surrogat) eftersom Sakura inte kunde.Varför skulle de ägna en hel båge åt detta? De pratade om DNA och bindningar. Det stora är att Karin behöll sladden. Hela Boruto-showen handlar om att skapa nytt liv eller ändra det på något sätt. Ledsen att jag har spårat sidan. Så tillbaka till Sarada. Boruto speglar Naruto på många sätt. Skaparen har sagt att Sarada kommer att spela en viktig roll. Sarada kommer att lösa in Uchiha och bli Hokage som Madara borde ha varit. Sasuke är fortfarande en rouge (kinda) han lämnade Sarada till Sakura och Naruto eftersom hon skulle vara säker i bladet. Hon är den enda Uchiha bredvid Sasuke. Människor kommer att följa dem. Otkusuki. Sasuke kan inte skydda henne ute i världen själv. Så antingen Karin och Sasuke litade på The Leaf och Naruto för att skydda henne eller så bär Karin henne till Sakura.