Anonim

TITANIC & OLYMPIC 1912 ORIGINAL FILM

I slutet av showen antyddes det att

Världen blev ganska mycket förstörd och återskapad, med bara några få utvalda människor som kom ihåg förändringarna och vad som hände. Japans valuta skiftade också från den japanska yenen till den amerikanska dollarn.

Vad kan möjligen orsaka förändring i valuta? Har något avslöjats om motiven från Masakaki och / eller Midas-banken?

Det verkar tveksamt om de två hade den mänskliga ekonomins bästa i åtanke ...

Var det någon högre makt (eller djupare konspiration) som spelade för att bemästra nästan allt som omger finansdistrikten och bara spela med de beslut som fattades av Entres?

Vad kan möjligen orsaka förändring i valuta?

Under Kimimaro och Mikuni-duellen sprider Takedasaki rykten för att få den japanska yenen att bli värdelös, alltså växelkursen med Midas-pengarna krymper, detta får Midas-pengarna att visas i Japan för alla, även några av räkningarna är halva Midas. Detta gjordes för att försvaga Mikuni i hans erbjudanden.

Bank of Midas stänger eftersom Japans yen inte har något värde så att den inte kan fortsätta handla, C passerar även om Japan eftersom det inte har något värde och låter Kimimaro ta hand om det sista slaget för att vinna affären och vända tryckpressen och returnera alla Midas Pengar tillbaka till banken och få tillbaka Japan och dess människors framtid.

Japans ekonomi återuppbyggs eftersom Yen är värdelös antar den amerikanska dollarn, man tror att också verkligheten har förändrats som alltid för att göra det så att allt som inträffade (C, det fallande värdet av Yen, upptäckten av Midas Pengar i Yen) inträffade aldrig, detta skiljer sig från Singapore eftersom det bara gick i konkurs eftersom det inte hade några pengar kvar medan Japan hade pengar, det var bara värdelöst. Detta inträffar medan Kimimaro pratar med Midas själv.

Har något avslöjats om motiven från Masakaki och / eller Midas-banken?

Masakakis motiv är skyddet av deras finansdistrikt, varför den japanska blir irriterad när USA kan driva C tillbaka till Japan.

När Kimimaro vaknar upp i verkligheten märker han förändringarna, inkludera var han och Hanabi är totalt främlingar nu. Den japanska Masakaki verkar ber om ursäkt för Hanabi och presenterar honom ett kort från Bank of Midas som berättar för honom att finansdistriktet alltid kommer att existera, så länge det finns futures kvar att ta och om han vill använda kortet kan han återuppliva japanerna Slutdistriktet genom att kalla till Masakaki.

Midas å andra sidan verkar han bara lägga ut de finansiella distrikten där ute, så att folk kan använda dem men de tycker passar bra och se till att de visste att priset var att vinna alla dessa pengar som kan användas till vad som helst

När det gäller din fråga om någon grand mastermind, såvida det inte fanns någon grupp bakom C som faktiskt förekommer finns det ingen, The Starling Guild känner till den första instansen av C och de effekter Bank of Midas hade på verkligheten och försökte mildra skadorna , på sätt och vis behärskade de mest varje Deal för att minska skador, men när C började blev Mikuni utslag och var på väg att göra exakt motsatsen till vad han hade startat Starling Guild att göra.

När det gäller C i sig verkar det vara en finansiell kollaps som kan krusas genom globala marknader, det är mer något som kan förekomma i verkligheten normalt men dess effekter är mer förödande eftersom C har sitt ursprung och påverkar de finansiella distrikten som i sin tur påverkar verkligheten