Anonim

MEGAMIX 51-75 🔈ASMR🇯🇵 @japanesenacktime (EATING SOUNDS / NO TALKING / CRUNCHY / SNACKS / MUKBANG)

Efter att Suguru dog, implanterades hans hjärta i Kakeru. Sugurus tidigare rådgivare verkar spela en psykiatrisk terapeutroll för Kakeru och säger vissa saker för att skaka upp honom. Varför gör hon det här? Vilken typ av relation hade hon med Suguru för att få henne att spela tankespel på sin yngre bror?

Mine Ayaka var Sugurus tidigare rådgivare som du sa i din fråga. När han levde kontaktade hon henne för rådgivning om hur han skulle hantera påtryckningar, för han var tvungen att leva med alla förväntningar för att vara den bästa japanska spelaren i sin ålder och framtiden för Japans fotboll.

Så de bad om att vara väldigt nära den här tiden, för nästan ingen, inte ens hans bror, visste att Suguru hade en sådan känsla bakom hans uppenbara svalhet. Som professionell kunde Mine Ayaka lyssna på honom, och han kände att det kunde prata med henne.

Sedan överraskade Sugurus död alla, inklusive henne. Och Sugurus hjärta implanterades i Kakeru. Under denna tid var Mine Ayaka den som gjorde teorin att Sugurus själ och minne fortfarande levde inuti Kakerus hjärta.

Som svar på din fråga är Ayaka psykoterapeut, men hon är beroende av andlighet och mänskligt sinne. Hon blev också mycket nära Kakeru, som hon var Suguru. Enligt Area no Kishi wiki:

Trots sin position som klinisk psykoterapeut fascineras hon av andlighet och det mänskliga sinnet, vilket visas av hennes starka intresse för teorin om Sugurus själ som fortfarande lever i hjärtat som transplanterades till Kakeru.

Så hon blev mycket intresserad av deras fall och försökte övertyga honom om att fortsätta spela fotboll och uppfylla sin brors dröm, eftersom hon bättre kan studera denna teori om minneöverföring.

1
  • Några av de saker hon säger verkar vara kontraproduktiva, vilket gör att Kakeru känner sig osäker på sig själv. Hon leder Kakeru till att ifrågasätta sig själv: Vem spelar egentligen fotboll, jag eller min bror? Att försöka övertyga honom om att spela fotboll är en sak, men det här är psykologisk krigföring här. Vad är hennes motiv för att förvirra Kakeru snarare än att hjälpa honom?