Anonim

Attack on Titan - Armin, Jean and Reiner vs Female Titan

Den här mannen visas som Beast Titan. Vem är han? En medlem av kungafamiljen, kanske?

Spoilers nedan för kapitel 70 i mangan:

6
  • ser ut som Erwins far. Jag menar, leta upp det. Glasögonen, ansiktsstrukturen ... det ser verkligen ut som honom.

Från och med nu Beast Titan's identitet är en hemlighet som endast är känd Hajime Isayama.

Detta svar är en tung spoiler, läst på egen risk.

Det enda som avslöjas om honom är:

1. Hans utseende, i både Titan-form och mänsklig form.


I sin Titan-form är han ett extremt ovanligt exemplar med ett distinkt, apliknande utseende. Hans kroppsstruktur och ansiktsdrag är som hos en människa; han går upprätt som en också. Han står på en tidigare osedd 17 meter höjd. Mörk päls täcker den stora majoriteten av hans kropp, med undantag för hans ansikte, händer, fötter och torso. Hans armar är också långsträckta med långa fingrar och fullt fungerande tummar. Andelarna i hans överkropp liknar de i Colossal Titan, med en massiv bröstkorg och ett litet huvud, samt ovanligt smala armar. Han är också en av de få titaner som är kända för att ha förmågan att känna kommunikation med människor, inklusive användning av det mänskliga språket i titanform.


I sin mänskliga form har han en väl tonad kropp, ljusvit hud, lurvigt blont hår och en matchande mustasch som går över i skägget. Han sågs klädd i ingen skjorta, lösa byxor, stridsstövlar och cirkulära glasögon. Han har ett stort ärr som rinner nerför sin vänstra arm.

2. Hans förmåga att prata med människor i Titan-formen, vilket antyder intelligens.

3. Hans egenskaper.
Han har egenskaper som en ledare, ger order och berättar för andra människor, ibland till och med Titans, vad de ska göra. Om hans order inte följs, tvekar han inte att använda brute force, som när han krossade huvudet på Titan som åt Mike när det inte lydde honom eller när han slog Reiner för att få honom och Bertolt att fokusera på hans planer istället för att spara Annie. Även Beast Titan verkar vara en grym, sadistisk och sarkastisk individ.

4. Hans statistik.



5. Hans kraft att förvandla människor till titaner och att kontrollera dem.

Han kan vara en forntida Titan för allt vi vet (härledd från det faktum att han nästan inte har någon kunskap om det mänskliga språket och tekniska framsteg).

Och det är definitivt att han inte är någon från insidan av väggarna, annars skulle han ha känt till 3DMG och människors språk.

Vad som är känt är att han inte är Grisha, eftersom Grisha ätits av Eren, och inte heller Marcel (ätit av Ymir). Det lämnar Kenny Ackerman och Smith som kandidater. Eftersom Beast Titan är från utsidan är han inte Kenny Ackerman, annars skulle han veta om 3DMG och det mänskliga språket. Det lämnar herr Smith. Han låstes, slogs och kastades i en avlägsen stad av MP. Han kan vara Beast Titan, men problemet är att eftersom han bodde inom murarna kände han till människans språk och utesluter därmed möjligheten att han är Beast Titan, även om båda ser påfallande lika ut, såvida han inte på något sätt överlevde och led från minnesförlust. Eftersom han (Beast Titan) är så angelägen om att få koordinaten, kan man säga att han på något sätt kan vara släkt med kungafamiljen.

Hans identitet har hållits hemlig och det kommer att bli förvånande att veta om den.


REDIGERA: Hans namn har avslöjats. Dess

Zeke

Aptitan är högst osannolikt att det är Grisha. Titanen visste inte riktigt vad 3-dimensionellt manöverutrustning var, medan Grisha visste mycket gärna om dem. För att lägga till det var han inte medveten om att han och människor talade samma språk.

Och om du frågar om han är medlem i kungafamiljen

Tekniskt sett ja. Eftersom han är son till Dina Fritz.