Anonim

Hur man överför data från en enhet till en annan: Naruto X Boruto Ninja Voltage / Borutage

Jag undrar bara om en av dem (Naruto och Sasuke) blir Hokage, befordras han från Genin-rang direkt till Hokage?

2
  • Undrar du om de båda är för närvarande genin eller om en av dem blir hokage, kommer de inte längre att vara genin?
  • Jag tror att det är möjligt åtminstone för Naruto, jag tvivlar starkt på att Sasuke snart kommer att bli Hokage, eftersom han fortfarande är en saknad-nin. Men om en av dem kommer att vara Hokage eller inte kan jag inte säga, bara tiden kommer att visa sig.

Även om jag inte är 100% säker på övergången från Genin till Kage, vet jag att Gaara högst var en Chuunin innan han blev Kazekage. Så det verkar som om ett hopp i rang skulle vara motiverat under speciella förutsättningar för förmåga.

Hur som helst, varför skulle det behövas en direkt marknadsföring? Om Naruto (eller Sasuke antar jag) har planer på att bli Hokage, betyder det inte att de har för avsikt att hoppa över övergångarna mellan ledningarna (även om jag är säker på att det skulle finnas någon form av ersättning för dem att "testa ut") .

Ja det kan de.

Rangordningen "Genin" är vanligtvis förknippad med ninjor som precis började i ninja-akademin eller som en nedsättande term för ninjor utan talang i ninjutsu.

Dock har Sasuke och Naruto avancerat bortom språng. Speciellt nu har de fått välsignelsen vi alla visste redan att de hade direkt från The Sage of the Six Paths.

Så ja, jag tror att de kan uppgraderas från Genin (om de fortfarande uppfattas som sådana) till Hokage.

Tja för att Naruto redan är hokage antar jag att du kan hoppa från rankningar eftersom han har varit ett geni hela tiden för att han förlorade mot konohomaru i chuunin-examen