Anonim

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 - Traditionell kinesisk Naruto! (DLC) (Gameplay)

All engelsk dub-version av Dragon Ball: Curse of the Blood Rubies Jag kan hitta är omdubben med Kai-rösterna.

Anledningen till att jag vill ha det här är för att det är konstigt att gå från Stephanie som rösten för Goku på anime till Colleen den 1: a, 2: a, 3: e drak boll och sedan tillbaka till Stephanie igen på den 4: e filmen.

Var kan jag titta på den ursprungliga FUNimation-dubben för filmen?

3
  • När man tittar på rollerna på filmen på Wikipedia uttryckte Goku inte Stephanie Nadolny utan Saffron Henderson. Är det det du letar efter?
  • Observera att detta kan vara ett XY-problem där den aktuella frågan ser ut som att fråga "Var kan jag titta på den första, redan existerande, FUNimation dub av filmen", men den avsedda frågan är mer som "Finns det en FUNimation dub av filmen med Stephanie som röstskådespelare? "
  • Filmen har aldrig släppts oklippt i USA eller dubbats av Funimations interna röstbesättning (Det har tidigare kallats av BLT Productions) tills Funimation förvärvade rättigheterna från Lionsgate 2009. Saffron Henderson uttryckte unga Goku i föregående dub iteration före nuvarande oskuren en med Kai-rollen. Strömningsrättigheter för tidigare versioner finns inte, men du kan fortfarande hitta dem på VHS eller i DVD-uppsättningen "Dragon Ball: The Saga of Goku" (den här versionen använder BLT-dubben).