Anonim

Dragon Ball Xenoverse 2 - Hur man låser upp hemligt spel som slutar \ "Okänd historia \"

I DBZ var Future Trunks en Super Saiyan. I DBS ser vi hans utveckling gå upp till SSJGSSJ. När han är beredd att gå tillbaka i tiden för att rädda världen från Frieza, är han fortfarande SSJ? Han tycktes inte träna tillräckligt för att uppnå en ny form. Saknar han potentialen att vara SSJ2 eller över det eller slutar han bara träna?

Vad hände med honom?

Den som dök upp och dödade Robo Frieza var från en annan framtid där androiderna förstörde allt så att Super-händelserna aldrig kan hända honom.

Under Cell Saga när Cell förklarar hur han kom från framtiden säger han att han redan "disponerat" av Trunks för att stjäla Time-Machine. Jag minns också att han påpekade under Cell Saga att förändring av det förflutna inte kommer att förändra hans egen framtid eller framtiden för Z Warriors han var med, utan kommer istället att skapa en alternativ tidslinje (jag tror det var efter att de hittade Dr. Gero's lab och Krillin föreslog att Trunks skulle gå längre i tiden och förstöra det innan Androids aktiveras)

För att bevisa detta, efter att Cell upptäcktes vara en "Android" skapad av Dr. Gero, gick Krillin och Future Trunks tillbaka till sitt laboratorium och förstörde Laval Cell som var gömd där och det orsakade inte den mogna Cell de var för närvarande kämpar för att försvinna.

Också på Wikia for Future Trunks

Framtida trunkar ( ), som i serien helt enkelt kallas Trunks, är Saiyan och mänsklig hybrid son till Vegeta och Bulma från en alternativ framtid. När Present Trunks föddes hade tidslinjen ändrats av Future Trunks och Cells resor till det förflutna. Därför hade de två stammarna helt olika liv (i motsats till de som levde innan tidsmaskinerna anlände, levde de exakt samma liv som sina motsvarigheter till den punkt där de två tidslinjerna skiljer sig åt: tre år innan androiderna anlände).

Källa: Dragonball Wikia - Future Trunks

Så Future Trunks (den som dödade Robo Freeza) gick antagligen inte utöver Super Saiyan eftersom Goku och Vegeta, som kände till de andra nivåerna, är döda och det mesta av sin tid spenderades på att bekämpa Androiderna.

Trunks som ses i Super kommer förmodligen inte att gå tillbaka i tiden eftersom det inte finns något behov. Och hur som helst, om planeten förstörs, kommer Beerus bara att återställa den så att han kan fortsätta få efterrätter.

1
  • Jag kan se det som en potentiell båge att utforska. Trunks återvänder och besegrar androiderna med sin nivå som är mer kraftfull super saiyan efter träning i den hyperboliska tidskammaren. Men de kunde alltid resa till namek för att få en ny vårdnadshavare för att få nya drakbollar och då kunde hans historia konvergera. Men de skulle hoppa över buen helt.

Bortsett från vad som sagts tidigare i det tidigare inlägget, att det finns två alternativa tidslinjer med olika berättelser för samma trunks (nuvarande unga Trunk kan bli super saiyan väldigt unga när framtida Trunks når det tillståndet efter Gohan dör i den alternativa tidslinjen) , vi ser nu i Dragon Ball Super att .. (spoiler)

faktiskt framtida Trunks kan uppnå Super Saiyan 2-staten. Han får den omvandlingen efter träning med en Kai för att stoppa återfödelsen av Majin Buu och han dödar Dabura med den staten. Och senare i serien går han utöver det och han får en ny transformation, som har en dubbel gyllene och blå aura