Anonim

Det nämns i kapitel 602 sida 17 att Madara gav bort sitt öga till någon ... Men det nämns inte vem. Han säger också att hans ögon inte är hans egna (han kan hänvisa till sin brors ögon). De flesta Q & A-diskussioner som jag stött på på Google säger att den är donerad till Nagato! Det nämns också i Wiki, men jag har inte stött på något anime-avsnitt eller mangakapitel som anger det. Har det någonsin nämnts någon annanstans, till vem donerade han sina ögon (eller åtminstone sitt högra öga)?

3
  • Skulle någon visa artighet genom att skriva skäl till nedröstningar? eller kommer det att vara det minsta jag förväntar mig?
  • Det beror förmodligen på att din fråga är en stor röra. Titeln frågar var han tappade ögat, då frågar du vem han donerade den till. Det är ganska förvirrande vid första anblicken, men jag lyckades förstå det bra.
  • Thaks för det ..

Madara gav faktiskt blicken åt Nagato. (Kapitel 606 Sida 16 ~)

4
  • Finns det någon länk som referens? (Jag såg det på Wiki men det kommer inte att betraktas som ett bevis)
  • Oavsett att jag hittade en
  • Jag korrigerade mitt tidigare svar och lade upp beviset.
  • den verkliga frågan är var fick Madara sitt nya vänstra öga som var en Sharingan. han gav båda sina rinneganögon till Nagato, men vilken uchiha förlorade ett öga för att ge honom en

I kapitel 658 sägs det att "Höger öga återvänder till rättmätig ägare". Vilket bevisar att det transplanterades till nagato. Anger dock inte när / hur.

5
  • Det är Nagatos öga, som togs av Obito, från Obito till Madara! Uttrycket "returnerad rättmätig ägare" visar att det var det egna ögat som återvände till honom ..
  • @ R.J, du pratar om vänster öga! Hans högra ögonslits var tom. (före döden såväl som efter väckelse)
  • @ InfantPro'Aravind 'Inte säker på vad förvirringen är. I mitt inlägg avslöjas att båda Madaras riktiga ögon är i Nagato.
  • faktiskt hade madara inga ögon när han återupplivades med run tensei, zetsu hämtade sitt högra öga från nagatos lik och obito har fortfarande sitt vänstra öga, när han dör av att använda run tensei kommer svart zetsu att ge madara sitt vänstra öga från obitos kropp, hoppas att det hjälper, bevisen är från kapitel 656 och ovanför anledningen till att han har rinnegan medan han är en edo tensei är för att du kan anpassas nästan som när nagato återupplivades hade han både sin rinnegan även om obito hade tagit en, han hade inte originella ögon när han dog. mangabee.com/Naruto/656/18
  • han hade bara en ersättare men av vilken anledning han inte återupplivades med det ögat, hopp som hjälpte

Yup, sorts, ser du, Nagato är en Uzumaki, och de är kopplade till Senju, och Madara har Uchiha-blod cirkulerat till sin Rinnegan, vilket han fick genom att implantera Hashirama-celler) och sedan gav han sitt högra öga (som hade Uchiha-blod ) till Nagato, som hade Senju-blod, och därmed väcka 2 Rinnegans för Nagato och Madara är kvar med sin vänstra Sharingan / Rinnegan. Du kanske undrar, hur har Obito sitt högra öga, det beror på att han omedvetet transporterade höger sida av ansiktet till Kamui, sedan omedvetet fick det tillbaka, också, Obitos vänstra ansikte är ärrad bcz av amatörögatransplantation av Rin (DUH Hon gillar 12 år gammal)

1
  • Inget av grejerna om Obito är alls relevanta för frågan.