Anonim

anime sorgligaste ögonblick del 3 - Shirleys död och Lelouchs tårar engelska dub

Jag tror att denna manga är relativt gammal, troligen från 90-talet. Jag minns inte att det var en anime-anpassning av den.

I början av berättelsen hittade en man det delvis förstörda huvudet på en Android med hjärnan fortfarande intakt. Han använde delar från andra androider som han hittat för att rekonstruera henne. Hennes första lemmar var känsliga och dekorerades med blommönster, tror jag. Om jag minns rätt förstördes de när hon tog på sig en kraftfull Android. Mannen använde denna Android-delar för att skapa starka, robusta lemmar för Android-flickan.

Flickan var glad och mycket uttrycksfull trots att hon var en android. Hon var antagligen i "tonåren", hade svart längd på axlarna och var ritad med stora, känslomässiga ögon. Mannen var äldre, och jag tror att han var en forskare eller forskare, liksom en kämpe. De andra androiderna som dök upp ritades mycket detaljerat, och jag tror att det fanns en del detaljerad gore.

Det sista jag kommer ihåg är att de var i en bar, och det fanns en gigantisk Android-huvud / ormliknande sak som attackerade dem.

3
  • hur gammal är: relativt gammal? Kommer du ihåg detaljer om ritstilen? Alla detaljer kan hjälpa;)
  • Japp, det här låter exakt tycka om Strid ängel Alita, aka Gunnm.
  • FYI, det fanns en anime, från 1993: imdb.com/title/tt0107061 En av de första jag såg efter Akira.

Kanske letar du efter Strid Angel Alita / Gunnm

Serien spelas in i den postapokalyptiska framtiden och fokuserar på Alita, en cyborg som har tappat alla minnen och finns i en soptun av en cybernetikläkare som bygger om och tar hand om henne. Hon upptäcker att det finns en sak hon kommer ihåg, den legendariska cyborgs kampsporten Panzer Kunst, som leder till att hon blir en Hunter Warrior eller bounty hunter. Berättelsen spårar Alitas försök att återupptäcka sitt förflutna och karaktärerna vars liv hon påverkar på sin resa.

1
  • Tack så mycket! Battle Angel Alita är den serie jag tänkte på.