Anonim

Tessa Brooks & Martinez Twins - söta ögonblick # 3

Under den första säsongen av Full Metal Panic, Berättar Tessa Chidori om sin bror, som är en viskad. Under den andra säsongen (TSR) stöter Chidori på Tessas bror Leonard. När Sagara pratar med Gauron under andra säsongen kommenterar Gauron att Amalgam har en Whispered i sina högsta led och vi ser skott av Leonard.

Jag undrar, hur mycket vet Tessa om sin bror? Vet hon att han arbetar för Amalgam? Och om inte, var trodde hon att han var hela tiden?

I avsnitt 10 av FMP diskuterar Tessa sina känslor av underlägsenhet gentemot sin bror. I den lätta roman-serien förklaras det att hon är extremt medveten om både Leonards förflutna och att han arbetar för en fiendens organisation. T.ex. i "Fortsätter på egen hand" han kämpar öppet mot Arbalest mitt i staden och fångar Kaname från Sousuke. Och för den slutgiltiga uppgörelsen mellan Sousuke och Leonard i den sista boken, ger Tessa honom några ord att skrika till Leonard vid en kritisk tid, och avslöjar för Leonard i vilken utsträckning hon känner till deras familjehistoria och hans efterföljande gärningar, distraherande och demoraliserande Leonard , vilket ger Sousuke chansen att få ett mördarslag.