Anonim

DIY Unicorn STRESS BALL !! Gör en gnistrande och squishy stressboll!

I en sidouppdrag av det första Hyperdimension Neptunia-spelet, slåss du mot en chef som heter Macaroon. Här är en bild av henne (osäker på om det här är från originalet eller Re; Birth)

I Trinity Universe framträder hon som en Inn Keeper (innan Pamula tar över) och som en butiksinnehavare (innan Violet tar över).

Jag har spelat dock Disgaea Games (med undantag för Disgaea D2: ett ljusare mörker, men det släpptes efter Trinity Universe och Hyperdimension Neptunia) och jag har inte sett henne, så jag antog att hon är en Gust-karaktär förmodligen från Atelier-serien, eftersom båda spelen har Gust-karaktärer (Hyperdimension Neptunia har en karaktär som representerar Gust kallade Gust som hur NISA har Nisa).

Jag trodde att hon skulle dyka upp i Atelier Iris-serien, men jag är för närvarande på den tredje och jag har ännu inte träffat henne, men jag vet att några av Atelier-spelen aldrig var lokaliserade och jag antar att hon kommer från Atelier-serien (Gust gjorde det också Ar Tonelico och Ar no Surge).

Så jag undrar, var visas hon? Eller var hon en originalkaraktär som bara användes i cross-over-verk?

Enligt Torisudas svar på en annan fråga från mig verkade Macaroon vara en original karaktär i Trinity Universe.

Sedan Trinity Universe kom ut 2009 och Hyperdimension Neptunia 2010 verkar det som om Macaroon är en originalkaraktär som används i cross-over-verk som sådan inte förekommer i något annat tidigare släppt Gust Game.