Anonim

Gå över tillsammans | #Med mig

Jag såg Narutos kamp med Pain häromdagen, och jag förstår inte riktigt hur Naruto lyckades landa en Rasengan på Deva Path i den sekvensen av attacker som började med 2 Rasenshurikens.

Detta är vad jag har förstått hittills: Smärta avböjde först shuriken, sedan hoppade han för att undvika den andra som flyger mot sin blinda fläck. När han landade attackerades han av många Naruto-kloner, som kamouflerade som stenar med Henge no Jutsu (Transformation Technique), och han avböjde dem alla med Shinra Tensei ännu en gång. Efter det tappade jag helt koll på vad som pågick och hur han lyckades landa den Rasengan så småningom.

Kan någon förklara vad som hände med fem sekunders intervall och hur Naruto lyckades slå Pain?

Vad som hände är följande:

  • Naruto kastar första shuriken, Shinra Tensei avböjer det.
  • Naruto kastar andra shuriken, smärta undvek.
  • Narutos Multiple Shadow Clone-teknik försöker attackera smärta med alla kloner, Shinra Tensei avböjer dem alla.
  • Naruto utnyttjar de 5 sekunder som det tar honom att ladda, slänger sig med hjälp av två kloner och landar Rasengan rakt mot honom innan han kan använda Shinra Tensei igen.

Fortfarande inte klart? Berätta för mig i kommentarerna :)

3
  • 1 +1 och för den sista raden i svaret i anime visas alla klonerna tillsammans för att hävda attacken, eller hur? och dessutom måste han skapa en rasengan och hoppa för att slå honom. det verkar mycket tid i 5 sekunder.
  • 1 I grund och botten försöker alla kloner mobba smärta. Pain använder sedan Shinra Tensei och Naruto inser att han kan använda alla sina kloner för att motstå det och inte ta Shinra Tenseis fulla kraft. Efter det har Shinra Tensei en nedkylning på 5 sekunder, men Naruto blev inte långt tillbaka på grund av sina kloner. Naruto stänger avståndet med en Rasengan på 5 sekunder.
  • krikara. är mer vettigt nu. tack för klargörandet

Efter att ha kommit ut från Pains Chibaku Tensei, ryckte Naruto först en chakra-mottagare från Deva Path och stakade sig en stund för att spåra Nagatos plats med sitt Sage Mode.

Han skapade sedan två skuggkloner och sedan en Rasenshuriken med dessa kloner. Han använde också två rökbomber för bedrägeri. Han hade redan använt detta trick tidigare under striden, när han först hade skickat en riktig Rasenshuriken och sedan hans riktiga jag förklädd till en Rasenshuriken.

Smärta började förutse att samma sak skulle hända. Som förväntat skickade Naruto den första riktiga Rasenshuriken, som smärtan omedelbart avböjdes med Shinra Tensei. Men den här gången var den andra Rasenshuriken en riktig, gömd under den första som en skuggsuriken. Narutos två skuggkloner framkom också, men Pain var beredd att ha redan sett detta trick innan (eller så trodde han). Han knivhuggit de två klonerna med sina chakramottagare och undvek också Rasenshuriken.

Syftet med denna del av Narutos plan var att tvinga Pain att använda Shinra Tensei, för att dra nytta av fem sekunders intervall under nästa del av hans plan. Det avslöjas nu att Naruto tidigare hade använt Mass Shadow Clone-tekniken och sedan förvandlat dessa multipla kloner till stenblock. Naruto ångrar omvandlingen och syftar till att attackera smärta med dessa skuggkloner.

Detta fungerar dock inte som förväntat eftersom Pains förmåga återvänder i sista stund, och han använder Shinra Tensei för att skjuta bort Narutos skuggkloner innan han kan få en direkt hit på Pain.

Nu byter Naruto till en reservplan, där han använder massskuggklonerna som stöd för huvudkroppen för att motsätta sig Shinra Tenseis tryck. Efter att ha använt Shinra Tensei sparkar Pains fem sekunders intervall in igen, under vilken Naruto äntligen landar en direkt hit på Pain med sin Rasengan. Efter att ha besegrat Deva Path fortsätter han att möta den ursprungliga Nagato.

2
  • Wow, visar sig att Madara redan skrev ett svar medan jag var upptagen med att skriva mitt!
  • Madara är en Uchiha, naturligtvis har han naturlig hastighet än du ,, lols ..

Svaret är enkelt. Naruto är i Sage Mode. När du är i Sage Mode som undervisas och lärs av paddorna, inkluderar fördelarna:

  • Användarens fysiska styrka, hastighet, uthållighet, reflexer, uppfattning och hållbarhet ökar dramatiskt.
  • Användarens ninjutsu, genjutsu och taijutsu blir mer kraftfulla.
  • Användaren kan utnyttja den naturliga energin som omger dem och förvandla den till en förlängning av kroppen, vilket ökar räckvidden för deras attacker.
  • Användaren får förmågan att känna Chakra runt dem.

När jag betonade hastigheten och reflexerna kan Naruto reagera på några sekunder och utnyttjade 5-sekundersintervallet och få det att fungera.

2
  • ja, ditt svar säger mig vad salvia gör. faktiskt innan han landar en smärta på smärta förlorar naruto helt sin salvia chakra efter den andra rasen shuriken.
  • 3 Egentligen var Naruto inte i salvia-läge när den sista Rasengan slog.