Anonim

The Smurfs 2 (Movie Trailer HD)

Jag hittade den här bilden på en AMV som heter Clarissa på https://www.youtube.com/watch?v=Gje-xf8liWM. Flickan dyker upp kl 1:43 i videon. Jag tror att hon kanske kommer från Kiddy Grade, men jag är inte säker.

2
  • Jag tror inte att det här är från kiddy grade eftersom hon har längre hår
  • @Ikaros du borde inte vara så bekymrad över frisyren, det här är showen där huvudpersonerna dyker upp igen med helt andra kläder, frisyrer och ögonfärger. :)

Detta är verkligen en intressant fråga, särskilt för utseendet på karaktärer i KG-universum kan förändras dramatiskt, även inom showen. (1, 2)

Nedskärningar, kloner och implanterade falska minnen gör det ännu svårare.

Först märkte du att det mesta av materialet i videon har bildformatet 4: 3? Det material vi misstänker är från Kiddy Grade (KG) är i 16: 9, även om den sändes i 4: 3.

Jag frågade mig själv, kan det vara från uppföljaren Kiddy Girl-and (KG-a) då? Så jag skummade ungefär igenom avsnittet av KG-a i 10 sekunders steg och tittade närmare på avsnitt som var inte om huvudpersonerna i KG-a, men jag hittade ingenting. Nåja, jag kunde ha undvikit det genom att titta på datumet då den här videon laddades upp, 2008 och KG-a sändes precis ett år senare 2009. Men när jag undersökte hittade jag några scener av Trixie som såg ut.

Trixie och Troisienne i avsnitt 15 av KG-a

Jag märkte också att animationskvaliteten är lite bättre än i den ursprungliga Kiddy Grade-serien. Så vad kan det vara? Samlingsfilmerna? Nej, det här är 4: 3, men låt oss inte dra slutsatser. Så jag skummade igenom dessa också. Ingenting där.

Nu tittar du på videon mer noggrant, det finns denna ram från det som påminde mig om ett meddelande om vad som aldrig skulle släppas som KG2. Jag kommer nu ihåg detta på grund av den här tapeten på Ningen / Nattoli från förr i tiden.

Det finns en KG2 "pilottrailer" på cirka 5-7 minuter speltid som också släpptes på DVD och Bluray i samlingsfilmerna. Jag brydde mig inte så mycket om det här eftersom det inte har någon konsekvent historia och vid något tillfälle tillkännagav KG2 på den officiella KG-webbplatsen bara kopplad till KG-a, något som vid första anblicken inte var nära relaterat till KG, men med återanvänt material från KG2-koncept.

Innan KG-a släpptes misstog jag tjejerna på bilden ovan som Eclair och Lumiere, men den till höger blev Q-feuille från KG-a dyker den andra aldrig upp i anime och uppenbarligen ersattes med eller omformades för att bli Ascoeur i KG-a. Att dela KG2-trailern och KG-a båda karaktärerna använder liknande vapen, har samma födelsemärke, slåss mot det som blev motståndarna till KG-a och deras kläder är också mycket lika.

Sammanfattning: Scenen är från cirka 0:55 till 1:00 av KG2 "pilottrailer" och nästa bild visar vad som verkar vara en mer mogen (!) Lumiere. Du kan redan se delar av henne till vänster på bilden. AMV visar också den yngre Lumiere som håller en pistol med fyra tunnor som också finns i trailern. Jag antar att alla KG-scener i AMV kommer från trailern. lord-trashheart utredning var på rätt väg och mycket stänga.

Här är den kompletta scenen:

http://webm.host/9ace3/vid.webm

storlek: 2,11 MB; upplösning: 720p; varaktighet: 10 s; ljud: tyst; codec: vp9; bithastighet: crf16


Kan någon implementera detta tack?

Jag glömde att ta en skärmdump av datorskärmen som visar Q-feuilles namn i sin helhet.

Wow, det här var (och är) svårt att hitta men du gjorde mig nyfiken!

TL; DR: Det är kiddy grade.

Karaktären på bilden är verkligen clair från Kiddy Grade. Hon ser normalt ut så här.

Detta är dock en yngre version av henne, och det är väldigt svårt att hitta information om var hon kommer ifrån - jag ville hitta ett avsnittnummer som hon dyker upp i, men kunde inte spåra en, eller ens en ordentlig skärmdump.

Detta var det bästa jag kunde göra: via en omvänd bildsökning med olika termer hittade jag den här bilden, som har ett filnamn som motsvarar ' clair i Star Year 0318 - Kiddy Grade'.

Det är ganska trovärdigt att detta är samma karaktär som på skärmdumpen, och man kan se på örhängen att hon mycket väl kan ha något förhållande till clair. Jag försökte hitta fler bilder som liknar den här som skulle ge mer information, men även om det finns några, hjälper de inte riktigt mycket.

På ett infall gick jag på pixiv och kunde hitta detta i taggen Kiddy Grade:

Tack till den här artisten. Jag tror att du håller med om att detta är samma karaktär. Bilden har titeln ' ', eller, på engelska, 'Young clair'.

Hur som helst, jag tror att det här måste vara från Kiddy Grade, och hoppas att detta klargör varför. Hon ser definitivt inte så ut för större delen av serien dock! Om någon som faktiskt tittat på serien skulle vilja ge mer information som skulle vara bra, men hur som helst, hoppas att det hjälpte.

0