Anonim

5 grundläggande läror som varje kristen tror på

Vad är den primära principen för att kontrollera Jinchuuriki? Jag kan tänka på två möjligheter:

  1. Kontroll över hat / negativa tankar;
  2. Tailed vilddjurets vilja och önskan.

Killer Bee kunde lätt komma i ett bra förhållande med Hachibi. Vi kan komma ihåg Falls of Truth-incidenten i Bee, där han lätt kunde passera den på en sekund, eftersom han inte hade något hat mot någon runt honom i sitt hjärta. Så beror det på att han hade undertryckt negativa tankar, därför fick han sitt svansdjur under kontroll? Eller beror det på att Hachibi själv är en riktigt bra kille, som är tillräckligt bredmindad för att låna sitt chakra till Bee?

Bijuu-kontroll kan uppnås på två sätt.

  1. Mitt (Madara Uchiha) sätt, med våld.
  2. Genom att tjäna respekten för Tailed Beast i fråga.

Tidigare, när Madara kämpade mot Hashirama i slutet av dalen, kallade han till och kontrollerade de nio svansarna med genjutsus kraft, med Sharingan.

Naruto och Killerbee fick emellertid sitt respektive Tailed Beast-förtroende. Tailed Beasts är forntida varelser, mycket bittera om att de ständigt förseglas och används av människor. De utvecklade en djup förbittring mot människor. Naruto och Killerbee, genom att inte ge efter för dessa kraftfulla negativa känslor, och visa sin önskan att arbeta med, inte mot deras Tailed Beast, har förtjänat sin respekt och uppnått en helt ny nivå av makt.

Den andra metoden är överlägset starkare än den första.

4
  • en fråga! Med våld / genom att tjäna respekt .. vilken hör 'Tug Of War' till ??
  • Kraften. Genom att skicka bijuuen till din vilja tar du hans chakra. Genom att bli vän med honom ger han dig chakra villigt.
  • yah .. och behöver inte spendera vårt chakra för att kontrollera honom, eller hur? :)
  • Ja exakt. Med våld dränerar bijuuen ditt chakra. Villigt gör han det inte.